üdv, mindenkinek!
Abszolút autós vagyok veterán és újabb járművek terén is. Az eddigi "trófeák" '78-as Zastava C 1100,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
89 találat 0.0584 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
beugró
-
K55 kormánycsapágy
Üdv! A K55 kormánycsapágy golyóméret érdekelne. A kiszedett régi 5,15 mm mikronnal mérve, de ilyen szabvány nincs. Az 5,5 már nagy, nem passzol....
-
lTommyl started a topic Idős autók szervizelése, javításaA következő helyen: Szakemberek és műhelyekIdős autók szervizelése, javítása
Sziasztok!
Azon gondolkoztam a minap, hogy vajon van-e az országban olyan műhely, ahol az idős járgányok mindennapos szervizelését, karbantartását,...
-
A Skodás szerelő...
Tamás vagyok, hobbista "vér" Skodás autószerelő. Van egy 1967es Skoda 1000mb-m a mi a nagyszüleim autója volt 2002 decemberéig. Pár...Utoljára szerkesztve a következő által: lTommyl; 2013 febr. 10, 21:31.
-
k25
Üdv! Először köszönet az oldalért.Megkaptam az emilt Csehországból k25 alkatrésszel kapcsolatban.Sok minden van.Semmi nem számít csak dohány legyen.
-
Gróf Úr‎
Sziasztok! Szabolcs vagyok és Esztergályos.
Nemrég vettem egy eszterga padot (Bulgár gyártmány) ZMM C11/B 2000.
-
Bemutatkozás, Tibu
Kedves fórum tagok!
Köszönöm a lehetőséget, én nem veterán járműves, hanem modellező vagyok, és elsősorban a forgácsolási ismeretek...
-
Tállai started a topic Tállai- NSU 251 OSL- motorblokk- motor építésA következő helyen: BemutatkozásTállai- NSU 251 OSL- motorblokk- motor építés
Üdvözlök mindenkit!
A nevem Peti. Már gyerekkorom óta imádok szerelni és alkotni. Nemrég apukám "elszólta" magát, hogy...
-
MZ TS 125-öm van. (Bemutatkozás)
Sziasztok!
Régóta motorozom, de nem mondhatom mindennapi motorosnak magam. Most már inkább vagyok koca motoros mint régebben....
-
Hajnali besurranók!
Sziasztok!
Elkeseredésemben írom le az esetemet. Ma reggel mikor mentem a műhelybe dolgozni észre vettem, hogy valaki megelőzött. Kibontotta...
-
soveny started a topic Kerek fémházas prizma javítása (fémnyomás, üveg polírozás)A következő helyen: Szakemberek és műhelyekKerek fémházas prizma javítása (fémnyomás, üveg polírozás)
Ősszel vettem sárvédőt az Izsre, az "új" darab csodával határos módon nyomokban eredeti prizmát is tartalmazott (nagyon nagy ritkaság...
-
Oszlopos fúró vétel..
Tavasszal szeretnék beruházni egy komolyabb oszlopos fúrógépbe csak nehéz a döntés milyet vegyek. Nem minden áron akarok újat venni csak a régebbiek...
-
Budapest, Savoya-park veteránbörze
Valaki tud valamit a január 19-ei börzéről? Meglesz tartva? A legutolsó Szigetszentmiklósi börzén osztogatták a szórólapot, de a naptárba...
-
izzitó gyertya - zotyika
sziasztok valaki meg tudja mondani honnan lehet szerezni izzító gyertyát K 25 be????
-
Iker József started a topic Félgömbfejű metrikus csavarA következő helyen: Veterán autós, motoros boltokFélgömbfejű metrikus csavar
Sziasztok!
Érdeklődnék hol lehet kapni félgömbfejű egyenes hornyú metrikus csavarokat? Nem D fejűt keresek!Nem szeretnék esztergáltatni+horganyoztatni...