Üdv!
A képeken látható karokról és tartókról szeretném megtudni, hogy Pannóniához valók-e? Esetleg melyik típushoz?...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
109 találat 0.0322 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Moszkva K55 fék- és kuplungkar
-
Motorkerékpárhoz vázalkatrészek.
Szervusztok . Kovácsolt (? ) anyagból készült több darabból álló motorváz , bakteleszkópokkal ( az is lehet, hogy nem egy típushoz tartozik...
-
A mindennel megáldott főtengely
Sziasztok!
A DKW NZ 250em főtengelyéről van szó, amely igencsak problémás példány. A felújítás ugyan megtörtént az esetében,...Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2012 dec. 26, 19:29.
-
Miért T5?
Biztosan nem én vagyok az egyetlen,akinek fogalma nincs hogy mit takar a "T" a pannóniák típúsában.
Én mint egyszerű lélek,...
-
winetu started a topic Tranzisztoros ("Gyula bá"-féle) gyújtásA következő helyen: Felújítási fogásokTranzisztoros ("Gyula bá"-féle) gyújtás
üdvözlök minden veterános cimborát
Az lenne a kérdésem hogy valaki szerelt be közületek ËÂ"Gyulabá" féle gyujtás,...
-
stalker started a topic Két éve álló teljesen modern 4 ütemű beindításaA következő helyen: Szerelési kérdésekKét éve álló teljesen modern 4 ütemű beindítása
Sziasztok!
Hozzánk került az első négyütemű gépezet az eddigi DKW-IZS tengelytől erősen eltérve ez szinte új 2005-ös gép, de...
-
Milyen kezelők ezek?
Segítsetek belőni hogy milyen karok ezek illetve a lámpa kapcsoló. Mintha láttam volna már simsonon gyáriként de felmerült már az ukrán vonal...
-
stalker started a topic Az életveszélyes fék lecserélése a 49-esenA következő helyen: Izs motorok szereléseAz életveszélyes fék lecserélése a 49-esen
Sziasztok!
Édesapám, aki újabban egyre gyakrabban közlekedik hosszabb távon is a felújított 49-esünkkel, főképp egyetlen életbevágó...
-
Tamás78 started a topic Csepel 250, Pannónia tl kipufogódobokA következő helyen: Csepel, D-Csepel és Danuvia alkatrészekCsepel 250, Pannónia tl kipufogódobok
Sziasztok !
Ismét kérdeznék ,ha nem baj !Milyen motor kipufogó dobjai ezek ?
Méretek :Hossz középen :43 cm
Könyökhöz csatlakozásnál...Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 okt. 21, 11:22. Oka: Bocsi !Rosszul írtam a hosszát .Nem 37 ,hanem 43 cm .De szerintem ez nem változtat semmit.
-
Mihez való ez akormány és lámpa?
Lomtalanításból kimentett, valószínűleg kerékpárra való lámpa került a birtokomba. Sajnos nem tudom, hogy milyen kerékpárhoz, avagy esetleg...
-
Teleszkópfelújítás
Sziasztok!
Izs 49 első teleszkóp felújításához keresek bevált szakit, lehetőleg Budapesten. Oldalanként két-két bronzperselyt...
-
Izs rezonátor
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy valaki csinált-e már Izs-hez rezonátort és ha igen akkor mik voltak vele a tapasztalatok (javult-e a motor...
-
Milyen légszűrő ?
Sziasztok !
Tudna nekem segíteni valaki légszűrő azonosításban ?
Ugyan olyan mint a Danuvia ,rá is megy a karbira , csak német írás...
-
roncsból -várat
hozzám kerül nemsokára ez a két roncs --nekem kell rendbetenni--de nem a szivem csücske ez a tipus-- ezért majd fogok kérni sok tanácsot.
...
-
Milyen kerék ?
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni ,hogy milyen kerék lehet ez ? 19-es , kilométeróra meghajtás.
Mindkét oldalt magyar...