Üdvözlet minden kedves idetévedt fórumtársnak!
Becsületes nevem Bényei-Serbán Attila és 1986 nyarán kerültem szülői kezek közé....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
74 találat 0.0208 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Jawák és egy Schwalbe
-
Babetta 207
Az volna a problémám hogy indításkor nagyon sokáig kell tekerni míg a motort megforgatja. Szétszedtem a kuplungját jónak néz ki minden nem is...
-
Jawa babetta 207
Jawa babetta 207, tulajok, tapasztalatok, fogások, megjegyzések gyűjtőhelye.
Sziasztok.
Beszereztem 2db babetta...
-
Jawa 250 559 váltó
Hello mindenki , olyan problémám lenne, hogy a 3. sebességet nem veszi be vagyis csak kerrog ehhez szeretnék segítséget kérni. A blokkot szétvettem...
-
Rometó started a topic Kinek mennyi kilométert ment a motorja?A következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólKinek mennyi kilométert ment a motorja?
Arra lennék kíváncsi, hogy az 50ccm-is motorkerékpárok hány kilométerre képesek.Szeretném ha megírnátok hogy kinek mennyi kilométer van-volt...
-
Corrostop korrózió védelem
Szeretném segítségeteket kérni! Keresek olyan Szakit ki szerelte kb 25-30 évvel ezelőtt a SZÖVAUT telephelyein a CORROSTOP nevezetű elektronikus...
-
Cz márkatárs kereső
Üdv.Mindenkinek új belépőként /470.01./ 175-ös sport Cz-s márkatársakat és a tipushoz értőt keresek.Szeretném vissza állítani az eredeti...
-
Benutatkozás - Kisfönök
Sziasztok.Kisfönk vagyok.A régi gépjárművek a kedvenceim ezek még igazi műalkotások voltak.Nekem egy 1982-ben gyártott JAWA 207 500 -asom van.A...
-
attila45 started a topic Gépjármű átiratásA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeGépjármű átiratás
Szervusztok !
Vettem egy motort,tavaly lejárt a forgalmija.
Nem tudtam átíratni, mert a műszaki vizsga feltétele az átírásnak.....
-
T5 Szívató helye?
Üdv mindeninek!
Szeretnék segítséget kérni. A gondom, hogy nem tudom, hogy a T5-ön hol volt a szívató helye. Láttam már a tank...
-
mir-mur started a topic Veterán garázs és múzeumA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólVeterán garázs és múzeum
Érdekes megkeresés érkezett veterán klubunkhoz, melyben egy új lehetőséget , és együttműködést ajánlanak fel. Érdekelne a véleményetek...
-
Mercedes 190E és MZ ETZ - rasz
Üdvözlök minden kedves fórumozót.
Azért regisztráltam a fórumba, mert van egy 1989-es 190-esem, a fiamnak egy ETZ-je. A Merci még...
-
F131
Sziasztok! Sanyi vagyok, 42 éves. Első veterános élményem az 1991-ben vett (akkor 14 éves), és a tavaly eladott 131-es Fiat volt. Most a régiség...
-
Lovasszekér
Nem is tudom, hogy veterános témának tekinthető-e vagy sem,de megpróbálkozom vele.
Van/volt nekünk egy 1900-as évekből származó...Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 27, 15:05.
-
Zsotya‎
Mata Zsoltnak hívnak most regisztráltam az oldalra bemutatkoznék,családos Egerben lakom targoncavezető vagyok.Hobbinak azért írtam,hogy minden...