Sziasztok!
Nem kifejezetten veterános téma, de gondoltam itt elég sok a szakember. Felmerült a családban, hogy Édesapámat meglepnénk karácsonyra...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
32 találat 0.0150 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
frod started a topic hegesztő gépek összehasonlítása: tig vs. migA következő helyen: Felújítási fogásokhegesztő gépek összehasonlítása: tig vs. mig
-
soveny started a topic Karburátor fúvókák méretezése - cm3/perc, átmérő mmA következő helyen: Izs motorok szereléseKarburátor fúvókák méretezése - cm3/perc, átmérő mm
Sziasztok!
Mit tudtok a régi (legalábbis szovjet) karburátoroknál alkalmazott, a fúvóka méretének cm3/percben (átfolyás) jelöléséről?...
-
Ricsi95D started a topic Söjtöri Motoros TalálkozóA következő helyen: Találkozók, Oldtimer versenyekSöjtöri Motoros Találkozó
Kedves Barátunk!
"Guruljunk együtt a Haza Bölcse emlékére!"
Szeretettel hívunk,várunk Söjtörre szeptember...
-
MZ - de pontosan milyen verzió?
Üdvözletem Uraim! Belebotlottam megint olyan motorba, amiről a csodás internet segítségével sem sikerült kideríteni, hogy gyári-e vagy a magyar...
-
Ati0407‎
Sziasztok!
Nevem Attila, 44 éves vagyok, egy pápai gimnáziumban tanítok több tantárgyat, közülük talán (sokak számára) legextrémebb...
-
Kémleljétek az eget!
Szervusztok Barátaim!
Sok éves megfigyelésem szerint,a madarak "szuperszónikusai",a fecskék 28 hétig vannak távol hazánktól.A...
-
Bemutatkozásom - szőrös
Tisztelt fórumtagok!
Régóta figyelemmel kisérem a fóum hozzászólásait, gondoltam csatlakozok hozzátok.
Foglalkozásom lakatos...
-
Pannonia világítás
Üdv!
Az a problémám, hogy jelenleg minden működik a motoron (indul, működik a helyzetjelző, a kürt és a féklámpa is). De a világítás...
-
Hajtsuk meg fejünket!
Hajtsuk meg fejünket és emlékezzünk tisztelettel ma egy pillanatra,annak a 13 embernek a tiszteletére,-kiket az aradi tizenháromként ismerünk!...
-
Pannonia teleszkópok szerelése
Üdv Mindenkinek!
Ugyan szó esett már P12-es teleszkópjába való olajról, meg P10-es teleszkóp-szárának a felújításáról, de tudna valaki...
- 2 likes
-
Izs 56 - Planeta 1
Kedves Szakértők!
Vásároltam volt egy Izs 56 (elvileg
) típusú oldalkocsis motort. Kérdésem az adott képek alapján: Létezett-e...
- 3 likes
-
soveny started a topic Cikk: Beszélgetés egy Wartburg-rólA következő helyen: Beszélgetések a cikkekrőlCikk: Beszélgetés egy Wartburg-ról
A cikket itt olvashatod: http://veteran.forum.hu/content.php?...burg-ról&
- 4 likes
-
KTM Ponny
Sziasztok!
Most vásároltunk egy ilyen szerkezetet. Pontosan: KTM Ponny II. Super 4 Deluxe-ot. Szép hosszú neve van.
Bárkinek...
-
kiscsacsa started a topic Átírási hókusz-pókuszA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeÁtírási hókusz-pókusz
.................................-----...Utoljára szerkesztve a következő által: kiscsacsa; 2025 okt. 27, 17:27.
-
TZ started a topic B125: a Totalcar első népi kezdeményezéseA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólB125: a Totalcar első népi kezdeményezése
A Toltalcar magazin népi kezdeményezést indított azért, hogy B kategóriás jogosítvánnyal 125 köbcentiig lehessen motort vezetni. Nyilván a...
- 17 likes