Sziasztok,
Mint a címből is kiderül, nemrég sikerült beszereznem életem első oldalkocsis motorát egy 82es Jawa 350es "személyében"....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
138 találat 0.0149 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
snomag az új oldalkocsis :)
-
Bemutatkozás jlkiss
Nevem Kiss László
Debrecenből csatlakoztam hozzátok. Jelenleg van egy ETZ 250-es és egy Simson S51-es motorom. Az ETZ-t 12 év mozdulatlanság...
-
Épp szerelek
Sziasztok dávid vagyok jelenleg egy romet ponyt újítok fel. A következő terv egy schwalbe újáépítése
-
Fontosabb dolgom is van.
Éppen szerelek. Kellene az info. Nyakig olajos vagyok. Nem akarok most bemutatkozni.
-
D Csepel 125
Sziasztok én Tímea vagyok. A veterán fórumra való regisztrálásom a párom rajongása, szerelme, a témában megadott motor, és egyébként minden...
-
Pannonia gázmarkolat, gázkar
Sziasztok!
Máris felteszek képet kétféle T5 gázmarkolat házról. Mindkettő rögzítőpöcke (ami a kormányon nem engedi elforogni...Utoljára szerkesztve a következő által: Duke; 2013 júl. 17, 08:59.
-
jawa 350 634 felújítása
Sziasztok!
Egy 350 - 634-es jawa életre keltésébe fogtam bele.
Néhány kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.
1. Mennyi olaj...
-
Simson
Sziasztok! Kifejezetten Simsonnal foglalkozó szerelési topikot nem találtam, ezért gondoltam indítok egyet, hogy összefoglalva legyen ez is, mivel...
-
ETZ-re Xenon világítás!
Sziasztok!Mivel ilyen témát nem láttam gondoltam hát,hogy megírom és várom a válaszokat!
Szóval anno még az Opel Astránkhoz szereztem xenon...
-
ETZ 250 fék
Sziasztok!
Kifogytam az ötletekből, ezért kérnék egy kis segítséget!
A múlthéten cseréltem egy 250-es ETZ-n nagyjából...
-
Jawa 350 6V gyújtás
Sziasztok!
Jawa 350-esemet (6 voltos) szeretném átalakítani elektromos gyújtásosra. Kicsit besokaltam már a dinamóstól.
Vape gyújtásról...
-
Mi baj történhet?
Szeretnék mindenkit köszönteni!
Új tagként szeretnék néhány szóban bemutatkozni. A legnagyobb problémám, hogy nincs veteránjárművem....
-
BBenyo started a topic Hogyan kezdjek neki? - Yamaha SRX-4, 1988 kozmetikázásaA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólHogyan kezdjek neki? - Yamaha SRX-4, 1988 kozmetikázása
Megvan életem első motorja
Yamaha SRX-4, 1988. A szezon után szeretném felújítani, de előtte ebben a topicban szeretném összegyűjteni azokat...
-
Yamaha SRX-4 1988
Üdv Mindenkinek!
Egy hete boldog tulajdonosa vagyok egy 1988-as Yamah SRX-4 motorkerékpárnak
. A vas műszakilag jó állapotban van,...
Utoljára szerkesztve a következő által: BBenyo; 2013 máj. 31, 09:40.
-
Jawa és Cz motorok váltókar lógása
Sziasztok!
Ami a mostani problémám az nagyon gyakori a 350-es Jawakon és Cz-ken. Lóg a váltókarom és mikor 1-be rakom, hogy elindulnék,...