Sziasztok!
Van egy papírok nélküli Danuviám. Épp a D Csepelemet újítom fel, és átnéztem a Danuviát mire lehetne hasznÍ lni.
A...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
104 találat 0.0151 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Danuvia blokk
-
pityesz001 started a topic Slavia 630-631 LégfegyverA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólSlavia 630-631 Légfegyver
Szép napot!
Várunk mindenkit, aki szeretné megosztani tapasztalatait, vagy éppen segitségre van szüksége
SLAVIA légfegyverrel kapcsolatban!...
-
Jawa 350 csepptankos
Sziasztok !
Van egy csepptankos jawa 350-es blokkom,nem tökéletes,az előéletéről nem tudok semmit.Azt látom régi Pal gyertyák vannak benne,a...
-
Bemutatkozás
Sziasztok!
Samu Sándornak hívnak és Ráckevén éldegélek.
Néha sikerül belefutnom pár régi dologba amiről nem tudom,hogy mi az és...
-
Hajtókar perselyezés
Keresek olyan műhelyt,ahol "lábon"elvégeznék az új dugattyú beszerelését,elkészitenék a bronz perselyt és elvégeznék a csapszeg...
-
Puch
Édesapám minap mesélt egy Puch-ról. A koleszban együtt voltak a villamosságiak az autószerelőkkel. Akkor mutattak nekik egy géprajzot egy Puch...
-
Nándi001 started a topic Mikuni 30mm-es karburátor Pannonia TLF-en?A következő helyen: Pannóniák szereléseMikuni 30mm-es karburátor Pannonia TLF-en?
Udvozlet mindenkinek!
A nemregiben megvasarolt 61-es TLF Pancsim ezzel jott. Addig eljutottam, hogy 30mm-es. Talakozott mar valaki ilyennel? ...
-
gesszti started a topic MZ Trophy 250, TS 250 és /1 főtengelyek felújításaA következő helyen: MZ motorok szereléseMZ Trophy 250, TS 250 és /1 főtengelyek felújítása
Sziasztok!
Sokat keresgéltem a neten, de nem igazán találtam megbízható, megfelelően összefoglalt információt ahhoz, hogy e három...
-
Dugattyútámasz szereléshez.
Az elmúlt évben felvetődött a dugattyú,megtámasztása henger és gyűrű felszereléséhez.
Én meséltem egy általam használt fa villáról,most...
-
350 es 638-as Jawa-t tovább alakítanék.
Sziasztok,
Egy hete vettem egy 638as JAWA-t. Olcsó volt, a váz állapota elég jó, a motor hangos. Ahol lehetett belenyultak a gyáriba:...
-
Dugattyúcsapszeg megszorulás
Üdvözletem mindenkinek!
Egy komoly problémával szembesültem, és ezzel kapcsolatban kérnék segítséget! A motorblokkomat (T1-es) tavaly...
-
zsoltikka started a topic Pannónia dugattyú megragadás ellenA következő helyen: Pannóniák szerelésePannónia dugattyú megragadás ellen
Tisztelt Nagyérdemű!
Kíváncsi lennék a véleményetekre! Egy szaki mondta, hogy az alsó gyűrő horony aljától
18-20mm szokott...
-
Pannónia Blokköntvény javítása
A kérdésem az lenne,hogy mi a teendő illetve mi a legjobb technológia a Blokkban a kikopott csapágyhelyek javítására?Ha tudtok ilyet segítsetek!Illetve...
-
Duke started a topic Csepel kéthengeres kompresszor? Olajszint?A következő helyen: Alkatrész azonosítóCsepel kéthengeres kompresszor? Olajszint?
Sziasztok!
A képeken látható kompresszor milyen járműről származhat?
Az olajat szeretném lecserélni, de nem tudom meddig kell feltölteni!...
-
csilingelő motor
Sziasztok! Sport hengerfejes motor, erő van benne, de érdekes csilingelő, cirpegő hang jön kifejezetten a hengerből. Nem a súber zörög, hanem...