Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
57 találat 0.0132 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
mucsom started a topic hátsókerék tengely és lánckerék játékA következő helyen: Csepel, D-Csepel szerelésehátsókerék tengely és lánckerék játék
Szervusztok! A D Csepelemen a hátsókerék tengely és a lánckerék (meghajtás) közötti kapcsolatot egy körmös kapcsoló biztosítja. Ez vagy eredetileg...
-
Jawa 350 634 feszültségszabályzó
Üdv Mindenkinek!
Nekem van egy Jawa 350 634-em,ami egész jól müködik,csak néha nem igazán jó a töltésem!
Abba szeretnék...
-
Bemutatkozás
Czene tibor vagyok 54 éves. P-12-es Pannoniám van, meg egy 3/4 kész ETZ-m. Veterán klubban járok motorozni , szeretem a természetet, szeretek a...
-
JAWA 350 638 12V rángatás
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 1985-ös 638-ast (12V) oldalkocsival.
Tökéletesen indul, jól megy, de van egy kis gondom vele. Még...
-
Pannónia oldaldoboz
Üdv Mindenkinek, remélem a napsütés gyakoribb esemény lesz ezek után!
Ahogy korábban megigértem, ha elkészülnek az oldaldobozok,...
-
Magyar motorkerékpárok
Sziasztok!
Most találtam, gondoltam közzé teszem hátha érdekel valakit:
file:///C:/Documents%20and%20Setting...mok/Magyar%20m...
-
Ékpályakészítés furatba.
Kaptam egy feladatot, miszerint egy tengelykapcsolót kell átalakítani. A furatát felesztergálni, és ékpályát készíteni bele. Anyagát tekintve...
-
Jawa kilométeróre meghajtás
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem. Miért van hogy a 350-es jawahoz különböző fogszámú kilométeróra meghajtó van? Pl amit...
-
ApaE started a topic Kerékpár hátsó kerékagy menetes húzófejA következő helyen: Kerékpárok és alkatrészek
-
Hozzászólás törlése
Helló mindenkinek.
Sajna nem vagyok egy computer zseni,és ezért valamelyikőtök segítségét kérném.
Hogy lehet törölni...
-
Mesterfogások
Tisztelt Motorosok!
Most ,hogy itt van a tél ráérünk foglalkozni a motorokkal. Azért indítottam ezt témát mert sokan vagyunk akik...
-
Jawa kerékcsapágy csere
Azt szeretném kérdezni, hogy a Jawa kerékcsapágyat milyen módon lehet cserélni? Van előtte egy zárólemez amire nincs ötletem hogyan tudnám...
-
moncsi1990 started a topic NSU vagy Pannónia lánckerékagy? Ismeri valaki?A következő helyen: Alkatrész azonosítóNSU vagy Pannónia lánckerékagy? Ismeri valaki?
Pannónia kerékkel együtt vettem, de a tulajdonos szerint egy 350-es NSU-é lehetett. Tudja valaki a pontos típust? Egyben eladó vagy Pannónia alkatrészekre...Utoljára szerkesztve a következő által: moncsi1990; 2012 nov. 22, 16:11.
-
Van tulaj,van váznyakon rendszám, de szürke forgalmi elveszett
Tiszteletem!
A nyáron került hozzám egy 1964-es Pannónia T5.(kb 20 éve állt a nyílt ég alatt.)
Az első gazda fiától vettem, sajnos...
-
Izs kerék
Sziasztok !
Sajnos a beazonosított alkatrészeknél nem találtam választ arra ,hogy ezek ténylegesen Izs kerekek-e !Ezért szeretném kérdezni...