Sziasztok!
36 éves vagyok, a motoros szekcióban vagyok érdekelt. Főleg a használat oldaláról közelítem meg a veteránozást, a szereléskor...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
190 találat 0.0292 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Sárvédők és a peremeik...
Szervusztok!
Csodálkozva láttam, hogy ilyen téma nincs, pedig gondolom más is belefut ilyenekbe.
Én konkrétan az ügyben...
-
B.J.‎
Üdvözlök Mindenkit!
B. Józsefnek hívnak, jelenleg még csak ismerkedem a veteránozással. Egy barátommal a közeljövőben nekilátunk...
-
P10-es berugó tengely
Jó estét mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, hogy mi a különbség a T5 és a P10 berúgó tengely fogasíve között?
-
Yakuza-Pannónia
Böngészés közben találtam ezt a Honda típust Először azt hittem káprázik a szemem!Mi ez Pannónia replika vagy ismeretlen export típus...Utoljára szerkesztve a következő által: kavycka; 2013 máj. 11, 19:00.
-
Elsö nekifutás a Pancsinak! Segitség!
Üdvözlet mindenkinek! Remélem sok barátra es ismerösre találok itt a veterán kedvelök között. Nem csak veterán dolgokat szeretek be motorokban...
-
pannónia p 10 világitás
Üdvözlök minden itt lévőt !
A P10-es motorom világitási gondokkal küzd. Indul, pörög ahogy kell, amikor a
slusszkulcsot...
-
zsoltikka started a topic Pannónia dugattyú megragadás ellenA következő helyen: Pannóniák szerelésePannónia dugattyú megragadás ellen
Tisztelt Nagyérdemű!
Kíváncsi lennék a véleményetekre! Egy szaki mondta, hogy az alsó gyűrő horony aljától
18-20mm szokott...
-
PANNÓNIA vs. JAWA
Sziasztok "veteránok"! Köszönöm, hogy írhatok!
A K.G.S.T. korban etz 250-esem volt. Már akkor nagyon megtetszett a P 20-21-es,...
-
mucsom started a topic D-Csepel nem indul, elnyírt lendkerék tájolóA következő helyen: Danuvia szereléseD-Csepel nem indul, elnyírt lendkerék tájoló
Bajban vagyok! Sok motort szereltem már, de ami ma történt arra egyenlőre nem találok magyarázatot! Pedig valamilyen pofonegyszerű megoldás lesz!...
-
csilingelő motor
Sziasztok! Sport hengerfejes motor, erő van benne, de érdekes csilingelő, cirpegő hang jön kifejezetten a hengerből. Nem a súber zörög, hanem...
-
T5=p10
Mindenkit üdvözlök a fórumon!
Abban a kérdésben kérnék segítséget, hogy T5-ös blokkomhoz érdemes "donornak" P10-es...
-
Milyen motorkerékpár blokk??
RÉGI SZOVJET, OROSZ MOTORKERÉKPÁR BLOKK - Vatera.hu
A linken található blokkot a napokban vásároltam a vaterán.Orosz gyártmánynak...
-
Titus started a topic Titus, aki 2007 óta szereli és szereti a veterán gépeketA következő helyen: BemutatkozásTitus, aki 2007 óta szereli és szereti a veterán gépeket
Üdvözlöm a veterán fórum összes olvasóját! Az első igazi veterán motoromat, egy Csepel 125/49-est 2007 tavaszán vettem meglehetősen hiányos...
-
T5 kormánycsapágy beállítása
Nem sikerült beállítani a kormánycsapágyat, vagy nagyon laza (rossz úton zörög) vagy nagyon feszes (egy ponton szorul a kormány). Van esetleg...