Sziasztok Sanyinak hívnak.
Belevágtam egy T5-ös Pannónia felújításába. Most ott tartok hogy apró darbokra van szedve a fényezés kész...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
67 találat 0.0129 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Pannónia T5 felújítás
-
mittom started a topic Pannónia elsőteleszkóp alucsavarhoz szerszámA következő helyen: Pannóniák szerelésePannónia elsőteleszkóp alucsavarhoz szerszám
Üdv mindenkinek!
Szeretnék tanácsot kérni. A képen látható Pannónia teleszkóp "csavarhoz" valamilyen egyszerű szerelési...
-
T5H 1969 május
Sziasztok!
Hosszas tanakodás után, úgy döntöttem, hogy mégis új témát indítok a saját gondjaim-bajaimmal és nem mások témájába...
-
Pannónia T5 kipufogó felújítás
Helló fórumtársak!
Kipuffanó rendbehozatalban kérném ki a segítségeteket. A felújítás során értem el a dobok vizsgálatához....Utoljára szerkesztve a következő által: Madifranci; 2012 nov. 02, 07:52.
-
Visszapillantó tükör
Helló fórumtársak!
Egy apróságban kérem a segítségeteket, véleményeteket.
Egy T5-ös Pancsiról lenne szó. Valami tuti...
-
Pannónia színskála
Kedves Motoros Társak!
Keresgettem a fórumon, de nem találtam még olyan témát amiben a Pannóniák színskálájáról lehetne beszélni....
-
Teli krómos Pannonia hátsó teleszkóp
Sziasztok! 3kissé különböző hátsó teleszkóp látható a képen. A felső műanyag poharas, az alsó korábbi fekete fém poharas.
A középső...
-
T1 Pannónia felújítási költsége
Sziasztok!
Legyetek szívesek mondani nekem egy kalkulációt egy T1-es Pannónia felújítására,
kompletten az alábbiak szerint.
...
-
B0R0SS started a topic T5 Pannónia teljes felújítása HELP!!!A következő helyen: Pannóniák szereléseT5 Pannónia teljes felújítása HELP!!!
Kedves Fórumozók!
Segítséget kérek a képen látható Pannónia feltámasztásához!
Amit fontos, hogy tudjatok rólam.
...
-
Nikkelezés/tömegnikkelezés
Ilyen témát nem találtam, pedig szintén érdekes lehet ezt is kitárgyalni.
Most hozta meg a Posta a tömegnikkelezett alkatrészeimet...
-
Új belépő vagyok! :) - hajni0912
Sziasztok! Hajni vagyok, 34 éves, és új belépő vagyok ide hozzátok
Van egy 1971-es 1300-as bogaram, akit imádok!
Szóval biztosan sokat fogom...
-
Kipufogó tisztítása, kiégetése
Mivel nem találkoztam ilyen témával, ezért gondoltam feldobom hátha valakinek van tapasztalata.
Érdekelne hogy lehetne kipufogó könyökcső...
-
LC 9246 started a topic 1967 07 havi Pannonia P10 típusjegyei.A következő helyen: Pannonia típusjegyek1967 07 havi Pannonia P10 típusjegyei.
Sziasztok Fórumosok!
Segítségeteket szeretnem kerni ,hogy a július haviak milyen felszereltségűek voltak ,gondolom én a krómozás,...
-
Krómozott tank felújítása
Üdv!
Én egy P10-es tankot szeretnék felújítatni. Érdekelne, hogy szokták krómozni, festeni? Hova érdemes küldeni megcsináltatni?
-
zszaki1 started a topic aluminium vagy műanyag krómozásaA következő helyen: Szakemberek és műhelyekaluminium vagy műanyag krómozása
Ha valakit érdekel rábukkantam egy műanyagot is krómozni tudó céggel . Hihetetlennek tünt de kipróbáltam , a púpos volgám visszapillantó tükreit...