Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
190 találat 0.0211 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Bikers started a topic Katonai Csepel motorkerékpárokA következő helyen: Járműtörténeti érdekességekKatonai Csepel motorkerékpárok
Hátha tud nekem valaki segíteni! Keresek és kutatok régi képek után, ami azt bizonyítaná, hogy léteztek katonai alkalmazásra szánt és gyártott...
-
Fékkar rögzítése a féktengelyen
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne. Milyen megoldással volt eredetileg rögzítve a képen mellékelt TLF fékkar a féktengelyre?...
-
Jocóvill
Üdvözlök Mindenkit!
Megfertőztek a régi szép motorok, jelenleg éppen a Csepelek. Beszereztem magamnak egy Csepel 100/48-ast. Ami nem...
-
Bemutatkozás - papesz75
Szevasztok!
Laki Arnold vagyok,Fehérvárcsurgón éldegélek.
Van pár szocvasam:Pannonia t5,Csepel d,Komar 1es,Honda twin,jelenleg....
- 1 like
-
P10 T5 kipufogó könyök
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, hogy a P10-es és a T5-ös kipufogó könyök között mi a különbség? Nekem van mid a kettőhoz...
-
Pannonia lábvédő
Üdv mindenkinek!
Sikerült vennem egy "állítólag" Pannonia lábvédőt. Sajnos nem tudom valóban készítettek-e ilyen alkatrészt...
-
T5 Szívató helye?
Üdv mindeninek!
Szeretnék segítséget kérni. A gondom, hogy nem tudom, hogy a T5-ön hol volt a szívató helye. Láttam már a tank...
-
Világosító started a topic Motort, de milyet? Pannóniát? Csepelt? Tippeket kérek!!!!A következő helyen: BemutatkozásMotort, de milyet? Pannóniát? Csepelt? Tippeket kérek!!!!
Hát akkor kezdem a bemutatkozást:
Berei Szabolcs vagyok. A becenevemből kiderül, hogy mi a foglalkozásom. Igen, színházi világosító...
-
Sziasztok - ttg
Üdvözlök mindenkit!
Nem vagyok igazán a szavak embere, de azért ha tudok nagyon szívesen hozzászólok bármely témához, illetve...
-
Pannónia T5 kipufogó felújítás
Helló fórumtársak!
Kipuffanó rendbehozatalban kérném ki a segítségeteket. A felújítás során értem el a dobok vizsgálatához....Utoljára szerkesztve a következő által: Madifranci; 2012 nov. 02, 07:52.
-
szabika‎
Üdv:Mindenkinek.
Szabolcs vagyok 35 éves és Magyar mocikat gyűjtők.
Motorok: TLF,T1,T5,P10,Tcsepel,Berva,Danuvia,Duna oldalkocsi...
-
Oldbiker73 bemutatkozás
Sziasztok
15 éves korom óta motorozom kissebb nagyobb megszakításokkal. Talán az egész ott kezdődött, hogy 3 éves koromban a nagybátyám...
-
joember‎
Sziasztok,Boros Sándor vagyok és 52 éves. Szabolcs megyében Tiszarádon lakom és üzletkötőként dolgozom.
Több motorom is van, különösen...
-
bazsimoci started a topic Nem létező rendszámA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokNem létező rendszám
Hozzám került egy motor papírok nélkül, de három betű-három számos, magyar zászlós rendszámmal.
A rendszám teljesen szűz-nem látszik...
-
Van tulaj,van váznyakon rendszám, de szürke forgalmi elveszett
Tiszteletem!
A nyáron került hozzám egy 1964-es Pannónia T5.(kb 20 éve állt a nyílt ég alatt.)
Az első gazda fiától vettem, sajnos...