Sziasztok,
Dunakanyarban élek.
Ha valami régiséget látok rögtön jobb kedvem lesz. A napokban jutottam hozzá első nagyobb régiségemhez,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
190 találat 0.0155 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
pannoniáscsabi‎
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit. Nagy pannoniás vagyok. Eddig 3 pannoniát újítottam fel (P12,T5 oldalkocsis, P10). Jelenleg P12 oldalkocsis...
-
korompaiistvan started a topic Őszinte kérdések nőkrőlA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólŐszinte kérdések nőkről
Üdv!
Itt ki lehet kitárgyalni azokat, amiket a női gondolkodásban nem értünk. Jobb, mintha más topikját offolnánk vele
-
Pancsa bicikli‎
Üdv mindenkinek!
A fórumon még új, de valójában már régi motoros vagyok! Ezért néhány mondatban bemutatkoznék.
1979-ben...
-
Pannonia P10 sárga
Üdv!
Ich habe mich bereits unter "Bemutatkozás" vorgestellt.
Ich wollte euch nun auch hier meine gelbe P10 zeigen, die sich im...
-
Ezek milyen kerekek?
sziasztok! a segítségetekre lenne szükségem ,esetleg tudná valaki hogy ezek milyen kerekek,és kb mennyit érhetnek?az egyiken a gumi 3,2...
-
The English speaking guy from Germany. :-) And he looks after a Duna.
Üdv!
Here I'm, I made the registration!
And because I didn't know where to write, I'll do everything right here!
I hope some...
-
Új vagyok,bemutatkoznék.
Pannoniás családból származom. Apám Csepellel kezdte, aztán jöttek a T1, majd a T5-ös pancsik.
Az első komoly mocim egy 0 szériás P20-as...
-
roncsból -várat
hozzám kerül nemsokára ez a két roncs --nekem kell rendbetenni--de nem a szivem csücske ez a tipus-- ezért majd fogok kérni sok tanácsot.
...
-
tomcat0813 started a topic Pannónia T5 üzemanyag keverési arányA következő helyen: Veteránok használata a mindennapokbanPannónia T5 üzemanyag keverési arány
Kedves öreg (és fiatal) veteránosok,
Már jó sokat olvastam a témáról itt is máshol is sőt még az ajánlott "kötelező" olvasmányokat(Szente,...
-
Motor vásárlás előtt állok.
Sziasztok új tag vagyok itt a fórumon.
Nagypapám révén szerettem meg a Pannónia motorokat.
Sajnos már nem él volt neki régen egy...
-
Bilo started a topic Kiállítás - Hejőbába - Hejőmenti SokadalomA következő helyen: Találkozók, Oldtimer versenyekKiállítás - Hejőbába - Hejőmenti Sokadalom
Szép napot mindenkinek!
Aki Holnap Borsod megyében motorozgat Tiszaújváros környékén, az ha gondolja guruljon egyet Hejőbába felé...
-
bemutatkozás- motorépités - Süge
Heló.A nevem Süge Zoltán.Szabadkai autószerelő és egyben egy 1964-es Pannónia T8-as tulajdonosa vagyok.Ez a harmadik Pannóniám.Lehet most sokan...
-
demeter started a topic Öntöttvas henger festése és előkészítésA következő helyen: Felújítási fogásokÖntöttvas henger festése és előkészítés
Lassan elkezdhetem összeszerelni a P10 blokkját, pár dolog még hiányzik és az egyik ezek közül a henger.
Egyet elvittem homokfújni, gondolom...
-
Főtengely kiegyensúlyozása
Nemrég olvastam valahol egy német nyelvű leírást a főtengely kiegyensúlyozásáról.
Ugye mindenkinek ismerős, amikor egy motort sztenderre...Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2012 júl. 20, 11:27.
- 1 like