Magamból kiindulva biztos vagyok abban,hogy sok érdekes történettel találkoznánk,ha elmesélnétek a saját történeteteket.
Az én történetem:-apám...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
18 találat 0.0085 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
hármaska started a topic Hogyan kezdtél motorozni?A következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólHogyan kezdtél motorozni?
Utoljára szerkesztve a következő által: hármaska; 2013 jún. 07, 13:05.
-
Dízel motorkerékpárok
Ez mennyire kormozhat?
Dízel blokkot bele és nem kell többet kipufogót pucolni!!!!!!!!!!!!!!
Itt az építő honlapja: Főol...Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2013 márc. 31, 14:57. Oka: A dízel motorkerékpáros szálat új témába helyeztem innen: http://veteran.forum.hu/felujitasi-fogasok-47/kipufogo-javitas-1544
-
Tamás78 started a topic Pannónia motoros kis traktor!A következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezésePannónia motoros kis traktor!
Sziasztok !
Sokat keresgéltem ,de nem találtam választ a következőre ,pedig mint ha rémlene ,hogy már szó volt róla !
Mindegy , leírom...
-
Pannónia TL
Üdv mindenkinek!
Unokaöcsém (családi vonás) a tatája TL Pannóniáját újítja fel.
Most itt tart vele, és gondoltam...
-
Sziasztok - ttg
Üdvözlök mindenkit!
Nem vagyok igazán a szavak embere, de azért ha tudok nagyon szívesen hozzászólok bármely témához, illetve...
-
mazs‎
Üdv minden fórumtagnak! Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra (megjegyzem, teljesen véletlenül) és bízom abban, hogy e találkozás hasznos...
-
digi-bemutatkozás
40-éves vagyok,1989-ben végeztem Vépen mint mezőgazdasági gépszerelő.Viszont a nagy szerelmeim a motorok,ebben a témában is a régi motorok felújítása.Nem...
-
Nagymotorok 50-es "papírokkal"
Rengeteg embernél látom és tudok is róla, hogy a 125 ccm-es robogójukat/motorjukat 50-es papíokkal használják. Én most szereztem egy 125-ös...
-
Egy kezdő!
Sziasztok!
Macy555 néven regisztráltam. Egy abszolút kezdő veteránkedvelő emberke volnék. Az eddig eltelt kis életem nagy részét...
-
ApaE started a topic Musée Automobile Reims-Champagne - Reims, FranciaországA következő helyen: Virtuális tárlatvezetésMusée Automobile Reims-Champagne - Reims, Franciaország
...Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 ápr. 16, 17:49.
-
Bemutatkozás
Sziasztok!
B. Miki vagyok, egy Pécs melletti faluból! Kamionsofőrként dolgozom. Imádom a gépeket, legyen az kicsi vagy nagy, kétkerekű,...
-
zozo69
Üdv mindenkinek,Zozo vagyok Nagyvázsonybol.Hobbi szinten foglalkozom veterán és más kétkerekű motorok talpra állításával.Több kevesbb sikerrel.Alkatrész...Utoljára szerkesztve a következő által: zozo69; 2012 febr. 17, 12:19.
-
garázsmester
Üdvözlet Mindenkinek!
Jó magam közel 10 esztendelye foglalkozom kimondottan veteránnak számító keleti mopedekkel de elegendő szabadídő...
-
Kinek szól az üdvözlés ?
Előszó: A jelenlévők mindig kivételek ! A saját tapasztalataimat fogom veletek megosztani, és remélem lesz aki meg tud cáfolni.
...
-
Lesz-e új Pannónia ?
Üdvözlök Mindenkit !
Emlékszem, autóban ültünk amikor a feleségem megkérdezte tőlem:
- Hallottad, hogy újra elkezdik gyártani...