Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • No jólvan vettem a sértéseket remélem Kesziben találkozunk és lesz idő az engesztelésemre. De tudjátok a szólás mit mond:: a hülye ember ki a pénzével és a f@..ával henceg. Erről nem beszélni kell uraim. Hogy is mondta a költő Tenni- tenni kell!!

  Komment


  • Köszönöm szépen mindenkinek, aki szavazatával hozzásegített,hogy bejussak a KRESZ Faktor vetélkedő döntőjébe!

   Komment


   • Szívesen Ricsi,de ha már bekerültél tedd oda magad és győzz!

    Komment


    • Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     Köszönöm szépen mindenkinek, aki szavazatával hozzásegített,hogy bejussak a KRESZ Faktor vetélkedő döntőjébe!
     Akkor bejutottál. Gratulálok főként mert egy csipetnyit részesének érezhetem magam a sikerednek

     Komment


     • Gratula Ricsi mindent bele! ragaszkodva a címhez a sok esős nap után tegnap végre tudtam egy jót motorozni. Útvonal: Orosháza- Hódmezővásárhely-Szentes-Kunszentmárton- Szarvas- Nagyszénás és újból Orosháza. Ez egy 180 km-es karika. Kiszellőzött a sisak alatti.

      Komment


      • Köszi mindenkinek, a döntőben 18. lettem.
       A tavalyi eredményemhez képest ez nagy javítás,de lehetett volna jobb is. Ebben a versenyben nagyon sok múlik a szerencsén, aki tavaly 2. lett, most csak 17. tudott lenni...
       --------------------------------------------------

       112 Emergency Press Hírügynökség Kft. - baleset Szombathely, Körmend, Sárvár, Kőszeg, helyszíni tudósítás Szombathely, Körmend, Sárvár, Kőszeg

       Egy tökéletes motoros nap végén a lenyugvó Nap fényében gurultam haza Szelestéről.
       Nagyon hiányzott már 278 km a Csepsziből
       Click image for larger version

Name:	image_33125.jpg
Views:	1
Size:	97.7 KB
ID:	212799
       Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2018 júl. 10, 13:50.

       Komment


       • Kérdezem a tisztelt publikumtól jön valaki vagy járt már Bátonyterenyei motoros találkozón?? Énnekem feltett szándékom csütörtök reggel elindulni azért is mert a Mátrán keresztül vezet az út! Ez pedig a kedvenc helyem!!

        Komment


        • A Bükköt ismered már ???

         Komment


         • Arra kevesebbet jártam.

          Komment


          • Csendes beszámoló! Mint minden fele túlságosan is ragyogó időben volt részem. Csüt. 1/2 11- kor sikerült elindulnom / nem fáztam az angyalbőrben / mint írtam Bátonyterenyére mivel itt nem voltam soha kissé vonzott az ismeretlen. Orosháza-Cél között egy megállóval Hatvan előtt tankoltam és letudtam a 234 km-t. A Szorospatak volt szoc. időkben Ifjúsági Tábor helyén egy Szurdok katlanban ideális helyen rendezték meg.Mint minden kissé gazdátlan kicsit lepusztult szoc. rész de látszik , hogy igyekeztek rendet csinálni és tartani. Nagyszámú érdeklődő nemzetközivé tette / Lengyelek, Szlovákok , Romániai Magyarok / részvételével nagyszerűen sikerült. Mivel emlegettem a Mátrát csak elmentem Egerbe rajta keresztül / oda- vissza 198 km. / Ma viszont haza kellett jönnöm így kicsit Tárjániasan 666 km-t gurultam. Visszafelé Hatvan előtt tankolnom kellett / kicsivel több fogyott a Mátra oda és vissza út miatt / és 1 seggel haza gurultam. Nem tagadom jól esett letusolni és azóta is lőtyölőm a hideg vizet! Mindettől függetlenül a kellemes emlékeim szaporodtak hisz vannak még Igazi Magyarok kis hazánkban!!!

           Komment

           Working...
           X