Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  émely ízlés szerint a ketchup jobb ízű mint a nyers paradicsom,de vajon egészségesebb e?
  Egy biztos, benne van a szeretet és nem tartósítószeres !
  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

  Komment


  • Szervusztok!


   Túl vagyunk a ketchup II főzésen,-ez hajnali 4-ig tartott,-már kihűlt a dunsztban és a spájz polcán van,-ezzel az idei paradicsomlekvár főzést letudottnak tekintem.Most meg hullanak a diók és a fa levelei is,nem győzöm kaparni és égetni.A diótermés a korábbi évekhez képest siralmas és rossz minőségű,talán a családnak és a szűk baráti körnek elég lesz,de dúskálni nem fogunk benne.A férfi lekvár szépen lassan kiforr,lehet főzdei időpontot kérni és gondolkozni azon,hogy miből is fizetem ki.Az idén csak vegyest főzetek,mert összesen nem lesz több,mint 200-250 l. alapanyag,szőlő,szilva,körte összetételben.

   Nem tudom,hogy mikor jutok be a műhelybe,hogy végre molyolhassak a vasakkal,mert terveim és elgondolásaim bőven vannak,-szereztem már egy betonvibrátor motort,most valamilyen 4-6 db légrugóra lenne szükségem és akkor el lehetne kezdeni a vibro polír,vagy tisztító készítését.Inkább oxid eltávolításra használnám és akkorára szeretném készíteni amibe egy nagyobb autó felni belefér.Majd látom,hogy miből és mire megyek vele,-komolyat szeretnék csinálni,nemcsak olyan labilis vackot.Valamilyen kisebb és nem túl magas légrugót nézegetek,valamilyen elfekvő készletből,egyenlőre sikertelenül.Az elképzelésem szerint a vibro polír kádja,sorbakötött légrugókra lenne helyezve,a nyomáskiegyenlítődés miatt a kád stabilan vízszintes helyzetben rezegne.

   Most jut eszembe,hogy még ásnom is kell,de sürgősen,-no majd reggel,-kár hogy már nem vagyok aktív,mert akkor sokkal több időm volt vagy csak úgy tűnik?

   Üdvözlettel:Che
   Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2018 okt. 11, 20:49.

   Komment


   • Én mint kóstoló jelentem a Józsi Ketchup- ja ízletesre sikeredett. Tényleg finom egyéni igazi paradicsomra emlékeztető az ízvilága! Kérem a nyálcsorgatást abba hagyni!!

    Komment


    • Köszönöm Sándorom!Ma megkóstolták a gyerekeim is,sőt ettek is belőle és vittek egy üveggel,-tehát örülök a paradicsomlekvár főzésnek,mert másnak örömet szerezni öröm!

     Komment


     • nem befalni mindet kóstolgatás címen, jusson Keszibe is!

      Komment

      Working...
      X