Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  ha nem titkos<>.
  Dehogy titkos Kedves Sándorom!Az országunkban ,,méltán"nagy népszerüségnek örvendő ,,MULTIK" Karácsony előtt gondoltak a kisnyugdíjasokra és félárra engedték a ,,dzsakuzit" így alig került pár forintba!(A hü...k is megéri!....hát még nekem!)Úgy füstölögtem magamba hogy ha majd 50 évnyi ,,vasgyúrás"után ennyit nem érdemlek meg ........akkor legjobb ha ,,tökönszúrommagam"!
  Üdvözlöm a ,,Viharsarkiakat"!Külön senkit sem emelnék ki.......talán csak a Szepesi Sanyit+a Kotasz Józsi bátyámat meg a ...........Zsoltit!Várom a Ladát!Tudjátok úgy szeretek majd 40 éve a ,,kakis"Magyar utakon szocializálódott öreg sz.r vasakat kivakarni a ganéból!Igazán nekem való feladat!Majd ha elakadok kérdezek!..........és mikor nem akadok el?!

  Komment


  • Che
   Igen, van hangja, pont amiatt néztem rá. És valami biztos hogy szorul mert olyan forró volt hogy kis híján lekapta az ujjamról a bőrt...

   Komment


   • Szervusz Tigris!

    Úgy gondolom,hogy legjobb lenne egy teljes fékfelújítás mert,ha egy fék is elkezd vacakolni,akkor követi azt a többi is.Lehetséges,hogy a fékdugattyú szorult be,de az is,hogy a kézifékkötél szorult meg,-nehéz ezt így látatlanul megmondani.Gondolom ez valamelyik hátsó fék,mert írtál a kézifékről.Le kellene szerelni a féknyerget és megnézni,hogy a fékdugattyú mozog e benne,ezt egy párhuzamszorítóval lehet megcsinálni,ha a legkisebb szorulás is van szét kell szedni.A legtöbb esetben,nem kell cserélni benne semmit,csak kitisztítani,kimosni.A leszerelt féknyeregben lévő fékbetétek közé érdemes valamilyen távtartót tenni,mert könnyen kiugrik,ha játszol a pedállal!Fontos nem püföljük,nem erőltetjük és a tiszta alkatrészek!

    Nem biztos,hogy csináltál már ilyet,de ne félj tőle,-próbálok és gondolom mások is segíteni!

    Üdvözlettel:Che

    Komment


    • Szia Che!

     Köszönöm a bátorító szavakat, és szívesen neki is állnék de nincs hol sajnos. Hely hiányában az utcán kellett extra parkolókat kialakítanunk ott meg nem szívesen állnék neki szerelni, arról nem is beszélve hogy ABS-es fék légtelenítéséhez nincs felszerelésem sajnos.

     Komment


     • Még talán egy javaslat használni kell a kéziféket mert ha nem akkor beroh@d . Ilyenkor jön az a jelenség,hogy nem enged vissza és jön a baj. Az a tárcsa meg tényleg kopott betétre vall így távolról.

      Komment


      • Használom ha épp leejtőn/emelkedőn kapok pirosat, leparkoláskor viszont szigorúan csak sebességben hagyom.

       Komment


       • jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        leparkoláskor viszont szigorúan csak sebességben hagyom.
        Én pont így találtam a szembeszomszédnál az árokban a tragacsom. Az autóra már nem is emlékszem csak a szomszéf riadt képére

        Komment


        • Jólvan na mi alföldi gyerekek akkor megyünk fönek ha vagy árokból hajtunk ki vagy most már a felüljáróról jövünk lefele.

         Komment


         • sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Jólvan na mi alföldi gyerekek akkor megyünk fönek ha vagy árokból hajtunk ki vagy most már a felüljáróról jövünk lefele.
          ... meg , ha má főgyünné végre .....

          Komment


          • Volt pár lyukas órám.. s lesz még pár esténként,tehát hozzákezdtem a Simsonhoz. Mivel ez saját,csak akkor haladok ha akadály van a többivel. Egyenlőre 3 óra alatt ennyit haladtam.

           Komment

           Ugrás az oldal tetejére
           Working...
           X