Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

vittünk ki egy rakás lomot
    Gyakran járok a hulladék udvarba. A nyálam csorog néha. Gépek, tv-k retró rádiók, de a legszebb. 1,5 méter magas " izmos " tömény vörösréz kazán. Szemben pedig a MÉH telep kapuja !
    dongos78, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Azért néha meglepődik az ember, hogy milyen dolgokat kidobnak emberek
      Sajnos én már egyre kevésbé, hisz ez az új módi: használd és dobd el, vegyél újabbat!.
      Viszont én inkább szorgalmasan járok a használt-cikk piacra, hátha kerül valami időtálló.
      Tavaly tíz pénzért vettünk egy működésképtelen Texas kapálógépet alkatrésznek a sajátunk mellé, de a gyújtás kis csiszolása után kiderült, inkább a meglévő való alkatrésznek. Úgy látszik az emberek már elfelejtették a TMK kifejezést.
      Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2014 máj. 24, 14:21. Oka: javítás
      dongos78, sepy és taluga kedvelte ezt.

Komment

Pl. a környéken a múlt héten volt lomtalanítás
        Nálunk a lomtalanítás külön népvándorlással jár,és ha vmit el szeretnél hozni a kupacból akkor norvégul kell elkérned a sok vendégmunkástól.
        Titus és sinter kedvelte ezt.

Komment

Nálunk a lomtalanítás külön népvándorlással jár,
          Nálunk is egyre durvább volt a helyzet az utóbbi években, mindent kirángattak a konténerekből, ami mégsem kellett azt természetesen b...tak visszadobni, így szemétteleppé változtatva a konténerek környékét. Így idén a fertőzöttebb helyeken már polgárőrök vigyáztak arra, hogy ne legyen kupleráj. Egy polgárőr kollégám le is fényképezett néhány dolgot, amin ő is meglepődött. 72 cm-es 4-5 éves tv, még a távirányítót is vitte a tulaj. Mondta, hogy technikafrissítés volt otthon, így feleslegessé vált . Meg férfi bőrtáska, amiben még a gyári papír tömőanyag volt. Persze a kedvemért fotózott pár Videoton, meg Orion rádiót, csak hogy ne legyen túl jó a lelkemnek.

Komment

Akkor most mégis, mennyit gondol érte, vagy szeretne kapni?

AWO S, csere r35-re, esetleg emw-re.
            movisz kedvelte ezt.

Komment

Akkor most mégis, mennyit gondol érte, vagy szeretne kapni?
              Szerintem cserélni szeretne, nem pénzt. Vagy rosszul gondolom? Nyilván, ha valakinek van cseremotorja és pont ilyet akar helyette, akkor lehet beszélgetni, hogy melyik mennyit ér.
              CZsolti kedvelte ezt.
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Balázs ! Ha nem ismernélek, a név alapján, egy fűnyírót nem bíznék rád !http://veteranapro.hu/restauralas-fe...szecskavago-bt
                sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Kedvező ár/érték arány :

Pannónia T-5h Dévaványa ”¢ OLX.hu (korábban Apród)

Az OT-vizsgán külön kiemelik majd az egyedi ecsetvezetést (aranycsík).

"Mindennapi motorozásra alkalmas." Szürke forgalmi van, rendszám nincs. Nem drága ez egy kicsit?
                  sepy kedvelte ezt.

Komment

sinter, mátéapu és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

OT vizsgára felkészítve? Valaki beleöl egy rakat pénzt egy gépbe, hogy eredeti állapotba hozza, majd egy OT-s vizsga után aranyáron eladhatná (igaz, így is közel lőtte az aranyárhoz), de ennyi macera után épp a pontot nem teszi fel az i-re?
                      Talán mégsem annyira OT-alkalmas? Vagy túl szkeptikus vagyok?
                      Lehet hogy közelről vizsgálva még egy tucat ilyen baki van rajt, mint a csíkozás...
                      és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ha már OT, itt is van pár ellentmondásos elem:
                        Pannónia T5, OT rendszám, Friss, 5 év műszakival - Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg

Meg őszintén szólva, fele ennyiért is lehet szebbet venni.
                        , dongos78 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
                          Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2014 jún. 18, 14:50. Oka: Hirdetés képét betettem az utókornak

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A teljesség igénye nélkül:
                            - ülés,
                            - hátsólámpa
                            Nem kötekedni akarok, De ezekkel pl. mi a baj?
                            Nem vagyok nagy Pannónia szakértő, csupán okosodási célzattal kérdezem . Összes "tudományomat" az Ocskay-féle Régi szép Pannóniák könyvből merítettem, és ebben pl. volt T5-ös ilyen hátsó lámpával. Illetve amit anno majdnem sikerült megvennem egy öreg bácsitól, az is sima T5 volt, ilyen lámpával és üléssel.

Komment

sinter, demeter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X