vittünk ki egy rakás lomot
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Azért néha meglepődik az ember, hogy milyen dolgokat kidobnak emberek
Viszont én inkább szorgalmasan járok a használt-cikk piacra, hátha kerül valami időtálló.
Tavaly tíz pénzért vettünk egy működésképtelen Texas kapálógépet alkatrésznek a sajátunk mellé, de a gyújtás kis csiszolása után kiderült, inkább a meglévő való alkatrésznek. Úgy látszik az emberek már elfelejtették a TMK kifejezést.
- 3 likes
Komment
-
Nálunk a lomtalanítás külön népvándorlással jár,
Komment
-
-
Akkor most mégis, mennyit gondol érte, vagy szeretne kapni?CZsolti kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Balázs ! Ha nem ismernélek, a név alapján, egy fűnyírót nem bíznék rád !http://veteranapro.hu/restauralas-fe...szecskavago-bt
- 2 likes
Komment
-
Kedvező ár/érték arány :
Pannónia T-5h Dévaványa ”¢ OLX.hu (korábban Apród)
Az OT-vizsgán külön kiemelik majd az egyedi ecsetvezetést (aranycsík).
"Mindennapi motorozásra alkalmas." Szürke forgalmi van, rendszám nincs. Nem drága ez egy kicsit?sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
OT vizsgára felkészítve? Valaki beleöl egy rakat pénzt egy gépbe, hogy eredeti állapotba hozza, majd egy OT-s vizsga után aranyáron eladhatná (igaz, így is közel lőtte az aranyárhoz), de ennyi macera után épp a pontot nem teszi fel az i-re?
Talán mégsem annyira OT-alkalmas? Vagy túl szkeptikus vagyok?
Lehet hogy közelről vizsgálva még egy tucat ilyen baki van rajt, mint a csíkozás...és CZsolti kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Ha már OT, itt is van pár ellentmondásos elem:
Pannónia T5, OT rendszám, Friss, 5 év műszakival - Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Meg őszintén szólva, fele ennyiért is lehet szebbet venni.
- 3 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA teljesség igénye nélkül:
- ülés,
- hátsólámpa
Nem vagyok nagy Pannónia szakértő, csupán okosodási célzattal kérdezem . Összes "tudományomat" az Ocskay-féle Régi szép Pannóniák könyvből merítettem, és ebben pl. volt T5-ös ilyen hátsó lámpával. Illetve amit anno majdnem sikerült megvennem egy öreg bácsitól, az is sima T5 volt, ilyen lámpával és üléssel.
Komment
-
ApaE
Komment