Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Szeretek cél nélkül elindulni.
    Jó is az! Pláne motorral.
    Egyszer biciklivel indultam el csak úgy, cél nélkül. Fene tudja hágy km-t mehettem, Gödöllő-Isaszeg-Pécel-Bp Őrs Vezér tere, majd a régi 3-ason kifelé. Különösebb edzettség nélkül. Kerepes után még ott volt a "patkó", de az erőm már elfogyott... ez kb. 20 éve történt, de élénken emlékszem az utolsó megtett km-ekre

    Komment


      Én és Lányom is kaptunk egy jó órás kimenőt és csapattunk egy kis kört. Orosháza- Nagymágocs - Székkutas és onnan haza. Nem sok volt de igazán jól esett.Kittus mint új jogsis a 125-ön, nem kis öröm volt mindkettőnknek.

      Komment


        Örömmel olvasom az ilyen élménybeszámolókat, miközben sütök.... Bal blokkfelet.
        Elő a fagyasztóból a főtengelyt.... olyan szépen bezuttyant a helyére . Most épp összeérnek, ha nem is az ízek, de az alkatrészek mindenképpen. Apró sikerélmények, amiből -remélem- végül hasonló motorozós élménybeszámolók is lesznek.

        Komment


          Kittus mint új jogsis a 125-ön
          Most már morzsolgasd jobban a gázmarkolatot, mert nem éred utól...
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

          Komment


            Toltam egy rövid tízest(itt mások a távok,két falu három kilométer)jól esett,nem vettem fel a teljes ruházatot:fázott a térdem(ennek ára lesz)viszont motorozni .......JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

            Komment


              Szembesültem a valósággal rendbe kell tennem a nagyobbat ha lépést akarok tartani. A Sportot szeretném megőrizni és nem széthajtani.

              Komment


                Nem szeretnék hozzászólni ezekhez az utóbbiakhoz!Hiszen mint laikus nincs is jogom hozzá!Csak a számomra értelmezhetetlen kifejezéseket U,M:.........,,teljes ruházat"......vagy .....,,meglesz az ára......vagy ,,széthajtani"......????????!Szeretném világosan felfogni! Ezeket 69-óta hallom de a Jó Istennek sem tudja az elmém feldolgozni!(Persze egy ilyen elmével nem is csoda!..........és ez csak rohamosan romlik!)Ezért ha mostanság nem visz fényt valaki az agytekervényeim sötétségébe e téren(is!) akkor nagy rá az esély hogy hü..én halok meg!
                A másik sötét ügy a 40fokos kánikulában a fekete motoros bőrruhában olvadó fickók!Amikor én egy szál pólóban is olvadok!
                U.I:Nehogy valaki komolyan vegye!(Ezért biggyesztettem oda e bohókás kissé hülyegyerek fejet!)
                Na erről ennyit!
                Még 1db U.I: Sepy!!Légyszi add át Kittinek a gratulációmat a vizsgához!
                Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 okt. 25, 09:27.

                Komment


                  Énnekem a vastag bőrdzseki a vállam a kesztyű pedig az ujjam mentette már meg .Ezért inkább melegem legyen mint a legkisebb csúszásnál bőrátültetést kelljen csinálni. Nem szeretném ha egyik oldalon selymes lenne a bőr a pofámon a másikon pedig borostás és közben a fenekemen meg hiányozna!.

                  Komment


                    A másik sötét ügy a 40fokos kánikulában a fekete motoros bőrruhában olvadó fickók!
                    A motorosdzsekit,kesztyűt,veseövet kaptam fel a nadrágom a szekrény alján volt,hirtelen ötletként autó helyett ültem motorra:a nadrágfelvétel macerás a bakancs-fűzőm pl.2000m/m-es képzeld el ki és be...addig megjártam a méretvételt.
                    Szerintem sokan félnek,az ízületek alattomos kihűlésétől azért öltöznek be,viszont a védelem sem utolsó szempont!
                    Én is szeretek pólóban motorozni!
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                    Komment


                      mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      a bakancs-fűzőm pl.2000m/m-es képzeld el ki és be
                      Ezzel én is így vagyok(na jó, csak 1,5M-es cipőfűző van benne ) de pont ezért vettem olyan magas szárú munkavédelmi bakancsot aminek a belső oldala cipzáros. Így a fűzőhöz csak akkor kell nyúlni ha pucolom a bakancsot

                      Komment


                        Valamikor a 70-es évek elején titkosnak mondható klubbokban kis magán összejöveteleken lehetett látni a Szelíd motorosokat!!!!Akinek volt szíve az mind őket utánozta!(mi is párba jártunk a haverommal.Ő IZSPlanéta2-vel én PancsiT5h-val!)Szabadon mint a szél!...........de akinek volt esze is az tudta hogy ez nálunk elérhetetlen lesz még beláthatatlan ideig!Az én motoros generációm ezért ragaszkodik az alternatív motorozáshoz!Akik nem azok nem ahoz a generációhoz tartoznak akikre én gondolok!Korban lehet de a szellemük nem igazán szabad mert az állandó ,,majré"békjójában vergődnek!.......JAJ!mi lesz ha elesek,JAJ!mi lesz ha megfázok!.........akkor foltos leszel,,vazze" és náthás!De a ,,cuciálizmus"most a ,,kapitálizmus"szorításában is szabadnak érezhetted magad!..........és szerintem a SZABADSÁG meg érhet ennyit!Akinek nem azzal nem állok közös platformon! Ezért nem is csatlakozom motorozni senkihez!Még egy kicsit maradok ki voltam......aztán ......?Csak úgy tudok ebbe a rovatba írni ha tényleg jót motoroztam!Az pedig csak is az agyban dől el mint a jó sex!
                        Amiket leírtam ezeket én sem értem(csak érzem!) aki esetleg érti annak gratulálok!

                        Komment


                          Üdv apacsavo!

                          Emlékezetem szerint a Hell's Angels volt tiltott,az Easy Rider szerepelt a mozik műsorán.A Hell's Angels is néhány vetítés után lett betiltva.

                          Komment


                            Emlékezetem szerint a Hell's Angels volt tiltott,az Easy Rider szerepelt a mozik műsorán.A Hell's Angels is néhány vetítés után lett betiltva.
                            ............khmmmmm!Esetleg olyan aki tud olvasni megnézi bugyuta cikkemet,eggyetlen szóval sem írtam azt hogy be volt tíltva!A klubbok voltak félig.meddig illegálisak!(de szerintem ott is volt néhány tégla,ahogy ma is!)
                            ..........de nem fecsérlem a szót tovább!
                            Lélektükörnek!https://youtu.be/tVmpEzWUhqk

                            Komment


                              Barátom Apacsavó! Hidd nem értetlenkedek hisz én sem azért szeretek motorozni 50 éve mert pöffeszkedni szeretek a motoron. Csak én legalább is az idő múlásával óvatosabb lettem és azt vallom jobb az óvatosság főleg a mai kamionos forgalomban . Mostanság már nem pattanok oly gyorsan fel mint régen és mivel repültem is már szárnyak nélkül és még egy lényeges szeretnék még motorozni. Helyben jó időben én is elszaladok pólóba de távolabb nem. Erről is beszélgettünk már de mifelénk a keskeny és rossz utakon a Romániába irányuló forgalom miatt időnként csak a kellő óvatosság menti meg a motoros bőrét. Ezeket a klasszikus filmeket én is szerettem bár részleteiben elérhetetlen álom volt számomra.

                              Komment


                                Hétvégén volt nálunk szezonzáró motoros felvonulás. Magát az eseményt nem láttam, csak pár száz korzózó, bandázó motorost. Milliméterre belőtt szettek, motor színével teljes összeöltözés, vagánykodás (piros lámpánál túráztatás, egy kerékre állás, harminc méteren teljes gáz kigyorsítás majd satufék) a gyalogosok előtt.
                                Persze ez csak a látványos mag, van ott bőven normálisan viselkedő.
                                (A motorokat azért irigyeltem.)

                                Mellékesen én is csak egyedül megyek, mert akkor pontosan arra megyek, amerre az eszem visz.
                                Nem kell megfelelni, idomulni, alkalmazkodni.
                                Viszont szabadság ide, szabadság oda, a testem szépen visszaránt a földre. Az a béklyóm és nem a társadalmi korlátok.
                                Beláttam, hogy ez már csak pocsékabb lesz (főleg az építkezés hozott ki minden nyavalyát, fel se tudnám sorolni, mi kezdett el fájni). Évek óta flexeléshez és hegesztéshez védőeszközt húzok, motorra védőkesztyűt és vesevédőt. Ha nem tenném, akkor már aznap véreset vizelnék a felfázástól.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X