Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!

Biztosan nem Német,-mert akkor a felirat Arabul lenne rajta.

Ilyen késő őszi időkben szálljatok le a motorról,mert olyan betegséget szereztek,-amiről azután oldalakat lehet majd írni a Sanyi által indított Egészség tár című új rovatban!F@szagyerekségből természetesen rá lehet ragadni a motorra,de akármibe is öltöztök fázni fogtok és fogvacogással a táj sem csodálható igazán.Úgyis van ellenség elég,ne legyetek a saját magatok ellenségei!

Inkább menjetek le a pincébe bort fejteni,-vagy ölelgessétek a szerelmeiteket-most ezeknek jött el az ideje!

Üdvözlettel:Che

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ti akik a Dunántúlon laktok ide utaztok termálkodni!
      Megjegyzem nem szoktam termálkodni, csak Kisújszállásra jártunk motoros találkozóra és ott van egy melegvizes medence ami kiszedte a térdemből és a bokámból a fájást, mondjuk kompenzálta hogy a 40 cm-s vízbe ugrottam egy seggest, mert az összes gyökérnek a feje állt csak ki a vízből!

Komment

Inkább menjetek le a pincébe bort fejteni,-vagy ölelgessétek a szerelmeiteket-
        ....akkor bort fejtek Az is valami.
        Meg esetleg rejtvényt.

Komment

Igen, ezek a jó munkák: disznóvágás, borfejtés, pénzszámolás, meg akinek már munka annak az asszony.

Komment

Ma olyan jót motoroztam hogy sikeres forgalmi vizsgát tettem. Még az idő is nekem kedvezett. Verőfényes napsütés meg miegymás, és cirka 15 perc motorozás után (kár hogy csak annyi volt, de a technika bemondta az unalmast. A fülesemben nem hallottam semmit) De végre megvan. Most várom a jogsit utána irány motorozni [emoji5] [emoji2]

Komment

Gratulálok!
              Ugyan most sokat kell várni a kellemes motorozásokhoz, de legalább a papír (illetve műanyag) megvan!

Komment

Ha kellemes, ha kellemetlen, motorozni kell! Grat!
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Köszönöm. Motorozni mindig kellemes csak az időjárás sz.r néha [emoji1]

Komment

Remélem a hétvégén kihasználtátok a jó időt egy jó kis fordulásra!
                    Én a környezetbarát kétkerekűt járattam meg (=bicajoztam ) 17,5 km-es körben tegnap.
                    Lőttem 2 őszi fotót a környékről,nem vagyok a természetfotózás nagymestere,de azért nem lettek olyan rosszak szerintem. Ha egyszer lesz Zalában Veterán Fórum találkozó vagy valaki erre jár,szép helyeket tudok mutatni...
                    Click image for larger version

Name:	DSC01985.jpg
Views:	1
Size:	200.4 KB
ID:	150081Click image for larger version

Name:	DSC01986.JPG
Views:	1
Size:	188.4 KB
ID:	150082

Komment

Zalában Veterán Fórum találkozó vagy valaki erre jár,szép helyeket tudok mutatni...
                      Valóban ritka szép vidék. Sajnos ezeddig nem sokszor vitt arra a szél. De még hosszú az élet, a motornak pedig örökké kilóméterhiánya van...
                      A jó idő errefelé nem volt annyira jó. Szombaton is igen erős, kellemetlen volt a szél, ma sem volt sokkal gyengébb.
                      Szombaton ugyan hajtottam gépet, de csak lassút (Robi55-tel gonoszkodtam a kertben).

Komment

Jövő hétvégén Hévíz környékén barangolok Nejemmel látnivalók a környéken?,ötleteket szívesen fogadok.

Komment

Keszthely, Festetics kastély,
                          kicsit "visszább", Tapolca tavas barlang, malomtó és környéke gyönyörű...
                          ...és biztos van még ezer meg egy szépség.

Komment

Jövő hétvégén Hévíz környékén barangolok Nejemmel látnivalók a környéken?,ötleteket szívesen fogadok .
                            Sümeg Rezi Tátika szigliget.
                            a két középső erős túra de ettől szép!

Komment

Vettem munkaruházatiban egy bélelt kantáros kertésznadrágot. Pár száz kilométeren át teszteltem, átmeneti, 8-12 fokos időben bevált. Nem tökéletes, a 2-3 mackó megoldást bőven felülmúlja. Alá kell venni egy szélálló cicanadrágot, derékra vesevédőt. Hidegebbre vadászok egy síoverallt turiban.

Komment

látnivalók a környéken?,ötleteket szívesen fogadok .
                                Söjtör,Deák-kastély
                                Tapolcán van egy veterán motor kiállítás,de még nincs nyitva hivatalosan. Ha érdekel,megpróbálok intézkedni a megtekintés ügyében!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information