Vettem munkaruházatiban egy bélelt kantáros kertésznadrágot. Pár száz kilométeren át teszteltem, átmeneti, 8-12 fokos időben bevált. Nem tökéletes, a 2-3 mackó megoldást bőven felülmúlja. Alá kell venni egy szélálló cicanadrágot, derékra vesevédőt. Hidegebbre vadászok egy síoverallt turiban.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
látnivalók a környéken?,ötleteket szívesen fogadok .
Tapolcán van egy veterán motor kiállítás,de még nincs nyitva hivatalosan. Ha érdekel,megpróbálok intézkedni a megtekintés ügyében!"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 4 likes
Komment
-
48 éves motoros pályafutásom és kicsit sem csodálkozom tovább.Bizony-bizony kedves barátom!Szerintem sincs csodálkozó motoros....csak fiatal!Aztán átél Ő is mindent....idővel!Én is mentem ma is a ,,fióksárkánnyal" néhány kilómétert!De 30km/ó fölött iszonyú hideget éreztem!Így hangos csörömpöléssel(jégcsapok!)és koppanással(fagyhalál!) le is kecmeregtem róla!
De azért ha nem esik minden nap megyek egy kicsit hogy szokjam az eljövendő sebességemet!Szentül megfogadtam hogy szolid nyugger tempóra váltok!(Ergó még gyorsulnom kell!).........dehogy is h.lye vagyok eltévesztettem!
- 6 likes
Komment
-
Én úgy gondolom ebben az évben a mai nap délután kerültem egy utolsót a bömbössel,148 km igaz nem túl sok de a végén már kezdett sötétedni és a hőfok is leesett. Ez a Cz-vel nem nagy öröm lett volna. A bömbös mivel teljes idomos és a plexit is jól jött és jólesett a kerülő. De soká lesz mikor motorozhatunk!!
- 10 likes
Komment
-
10 fokig azért alaposan beöltözve, meg-megállva, pár óráig nem fázok egyáltalán 60-70 km/h-ig. (kantáros bélelt szélálló külső nadrág, alatta mackó meg esetleg pizsama, párnás térdvédők, 2 pulóver, vastag téli béléses protektoros kabát, 3 zokni, motoros csizma, meg esetleg fejvédő harisnya a sisak alá)
De ilyen hidegebbekben inkább terepezni szoktam endúróval, mert ott azért jóval lassabb a tempó, nem ülsz monotonan mozdualtalanul, hanem küzdessz, ott inkább izzad az ember.
- 6 likes
Komment
-
Én nem cifráztam ennyire és most használtam fejvédő/ melengető/ kámzsát vagy mit de mondhatom sokat számít az állát és a nyakát melengeti az ember fiának. Lányoknak is!! csak Ők óvatosabbak már ilyenkor. A hőfok miatt azért óvatosságra inti az embert a tapadás hiánya időnként, 10 fok alatt egy nyomatékosabb géppel minden képen.
- 2 likes
Komment
Komment