Szia Máté !
Hogy érzed magad ??? Gyógyulsz már ?
Hogy érzed magad ??? Gyógyulsz már ?

néhány időjárásjelzőt.

két hónap a sebeknek..
! Így legyen még sokáig.!! Anno én is felültem a cimbora Pannoniájára úgy , hogy gipszbe volt a jobb lábom bokától ágyékig. Elmentem egy utca hosszan ez volt a gyógyír!
A családtagok meg kirohantak az utcára és dícsértek engem és a cimbit is. Óvatosan porolgasd a motorod mert minden nappal közelebb leszünk a Tavaszhoz!
dőltem és gázt akartam húzni,nem be hanem kitolt,igen kemény a gumi,egyből visszafogtam magam.
.
: Mióta a 95-ös benzin még környezet kímélőbb
lett, nálam bevált módszer volt hogy tél előtt - a gyér használat okán - az autóba 100-ast tankoltam ( a motorba meg mindig). Régebben a különbség 30 ft körüli volt, azt bevállaltam. Aztán a fix áras 95-öshöz képest a különbség már 50 Ft lett, ezen már gondolkodóba estem. Aztán a múlt héten beálltam a sor végére, így volt időm nézelődni. Mit látok, a különbség immár 220 Ft-ra hízott
, így most már nem esek gondolkodóba. (Van jó hírem is: a Pannóniából ősszel leszívott 10 l 100-as keveréken kerestem 2.200 Ft-ot!
)
)
Valamelyiken maradjon egy kis baksis
. Valamikor egyik olcsó eledel volt a szalonna mely a mai napig a kedvencem reggelire. Mostanra az is az olcsó 1700 ft jával nem az olcsó kategória. Máté te át fogsz tudni menni a baráti Ukrajnába hol olcsóbb lenne most is. Mi meg lajtkocsival megyünk hozzád
. Hozzátok tervezzük a következő talit és közben még az addigra kiürült kulacsba is benzint hozunk. Gyurinak üzenek az eltűnt de van másík mint mondotta Árkágyin Rájkin. / bocs ha nem így írják!/ erre damilt kötök csengővel ha kiürül tudjam hol van
.

Még vannak "nyomai" a hosszú állásnak, részterhelésen úgy néz ki valamelyik henger úgy gondolja hogy a munkaütem fakultatív és kegyetleneket ránt a gépen.... (én meg csak bólogatok mint az a bizonyos blöki)
Komment