Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Ma részt vettünk az Zalai76ME által rendezett KRESZ tájékoztatón Tormaföldén. Nagyon sok hasznos információ hangzott el.
Jó csapat jött össze,remek volt a hangulat, finom volt az étel.
A pince és a környéke kitűnő, mindenkinek ajánljuk, jó minőségű aszfaltos úton közelíthető meg Tormafölde buszmegállótól, a kilátás remek innen.
Köszönjük a szervezőknek ezt a remek napot!
Hárman 2 motorral érkeztünk, a többiek autósra vették a figurát
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 6 likes
Komment
-
- 3 likes
Komment
-
- 10 likes
Komment
-
Tegnap volt nálunk a tesóm, úgyhogy természetesen volt motorozás is bőven
5-5 liter benzin a szimóinkba, aztán usgyi! Nagyon jó motorozás volt, vagy két óra alatt bejártuk egész Zsámbékot, és még szerencsére rendőrrel sem találkoztunk.
aztán végül sötétben hazaértünk, betoltuk a szimókat a garázsba.
Megkérdezte a testvérem, hogy mi van az oldalkocsissal?
Mondom, ismét hátsókerék defekt.
De már a tömlőt megfódottam, csak a köpenyt kelletett visszahúzni.
Közben megérkeztek mutteromék is, és ki kelletett cserélni az Ignisükben a kerékcsapágyat.
Sebaj, ott volt fater, ő megcsiálta.
Ez alatt összeszereltük a panncsit, és ahogy anyámék elmentek, ki a motor, és már indultunk is. Én vezettem, tesó az OK-ban.
Nagy izgalom, első hosszabb próbaút!
Szépen lassan mentünk, természetesen világítás nélkül. Forgalom semmi.
Mekkora élmény volt! 250-es motort vezetni!
Szép csönd, csak a mély motorzúgást hallani a téli estében..."Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
- 8 likes
Komment
-
Az egész így kezdődött:
De azért mentem ma egy kis 18km-es kört. Ami alatt megtapasztaltam hogy bizony 90-es tempónál az olcsó motoros ruha(hiába a sok aláöltözék meg thermobélés) semmit nem ér De legalább a motor szereti ezt a hőmérsékletet
(A 15°C-ról sajnos idő hiányában lemaradtam. Most meg csak 5°C volt itt)
A 90-es tempót GPS-el mértem. De nem a képen látható útszakaszon
- 5 likes
Komment
-
Mindenki előtt le a kalappal aki motorozik ilyenkor!!!Nem emelek ki senkit név szerint hiszen nem a hírnév,hanem a motor és a motorozás istene előtt áldoznak azok akik most is nyeregbe pattannak!Eszembe jutnak a régi idők(Olyan régen volt hogy talán igaz sem volt!)amikor muszályból nyergeltük vasparipáinkat télvíz idején!Speciel én mint buszvezető őrjöngő hófúvásban 125-ös Trophy-val a Nyíregyházi Volán-hoz!Töretlen hóban hajnal fél3.kor!No de elég a fiatalkori szép emlékekből!!!!Büszke vagyok rátok hogy egy Fórumon oszthatom az észt veletek!Csak így tovább hiszen minden megtett kilóméter a jövő tapasztalatait növeli!(no meg a reumatikus fájdalmakhoz vezető utat kövezi ki néhány elfagyott izületünk sajgásával!)...........semmi vész!!Mint az ÉN példám is mutatja remek protkókat lehet kapni a SOTE Karolina úti klinikájának bő választékában!...............Kellemes Ünnepeket,Bohókás Szilvesztert és Boldog Új Évet!!!!!
- - - Updated - - -
Ricsi95D!,,Az élet megállhat de a Csepel soha!"
Apró szösszenet ehez!Réges-régen még hallottam az öreg sofőröktől!
,,Az Isten nem ver bottal!!!
Csak Csepellel és Puch-al!"
- - - Updated - - -
Elnézést a bohókás hozzászólásaimért!Féktelen a jókedvem minden év vége felé!!!Mily átható,fékezhetetlen örömmel tölt el hogy újra öregebb lettem egy évvel,újra meg élhetem a következő évet ami szintén a féktelen jókedv jegyében indul!Hiszen ki ne újjongana örömében az elkövetkező boldog időknek!Semmi gondunk sem lesz!Pártunk és kormányunk gondoskodik rólunk,valamint arról nehogy bele izzadjatok abba hogy a padláson forgatni keljen a sok,,Mátyást" nehogy meg dohosodjon!
De semmi baj!Volt már rosszabb is!!!...........................és még lesz is!???????????
- 9 likes
Komment
Komment