Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na végre...azt hittem hogy..pedig dehogy. Be kellene repülni egy R35-öt... Az eső+ teszi a dolgát...

Komment

St.Z.350, .....hibátlan , ötös , leülhetsz

Komment

Pénteken Balaton környékén motoroztunk. Láttam három "elvetemült" fazont Babettával "túrázni".
        Először elkerültük őket utána Tihanyban láttuk őket megpihenni. Az asszonynak nagyon tetszett integetett is nekik rendesen! Amilyen szél volt..... Bevállalósak voltak
        Bár mikor láttuk őket épp szélirányban motoroztak. Hazafelé lehet pedáloztak egy keveset
        Jó volt látni őket!
        Kár hogy a mi gyerekeink nem ilyenek. Mindegyiknek van motorja de hogy egy felhőtlen kis "túrát" csináljanak az már nem megy. Csak a sz@ros F@szbÚÚÚk......

Komment

Üdv joker!

Ezek szerint szintén ezt a módszert használ(tad)od?

Komment

Igen , szerintem is ez a legkevésbé gázos . Meg a rutintalanok is csinálni tudják .

Komment

Egy dologra kell figyelni: Mindig üljön valaki a vontató kocsiban a sofőrön kívül egy bekapcsolt videokamerával, hogy a taknyolást fel lehessen tölteni a jútyúbra. Így a felvétel reklámbevételeiből lehet fizetni a tb számlát. :-)

Komment

Csak 40perc volt,de jól esett. Click image for larger version

Name:	r35.jpg
Views:	2
Size:	196.4 KB
ID:	144391

Komment

Én is mentem ma egy kis kört a Czetkával, Ravazdnál a régi ,,hodu utu rea" kanyarodva.
                  Az elejénClick image for larger version

Name:	20150504920.jpg
Views:	1
Size:	192.5 KB
ID:	144398
                  Jobbra-balra, elől-hátul erdőClick image for larger version

Name:	20150504921.jpg
Size:	192.1 KB
ID:	144399
                  Tavaly már jártam erre a géppel, ennél az irtásnál ment el a töltés ma nem kellett szerelniClick image for larger version

Name:	20150504922.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	144400
                  Az erdő közepén egy férfi és egy nő intett le, kérdezte tudok-e valakit akinek terepjárója van, mivel elakadtak a sárban 10 km-el odébb. Riadóztattam apámat, a hat éves telefonomon szerencsére volt térerő. Náluk nem. Időközben egy MTZ 50-es formájában megérkezett a segítség, az előttem elkapott biciklis küldte nekik. Elköszöntünk és mentem tovább, hiszem hátra volt még pár kanyar Click image for larger version

Name:	20150504923.jpg
Size:	193.2 KB
ID:	144401.
                  Jó kör volt
                  Attached Files

Komment

Na végre Te is motoroztál egy jót baj nélkül. Még mindíg nincs matricád?, ajánljak egyet kinek van?! Egy kérdés minek a kormánya van a gépeden?, kényelmesen magasnak látom így képen.

Komment

Na végre Te is motoroztál egy jót baj nélkül.
                      Néha jól is össze tudnak jönni a dolgok
                      A matricás tagot én is ismerem, de soha sem sikerül felhívni, meg az e-mail sem jó
                      A kormányról fogalmam sincs mié lehet. Én eddig azt hittem ez a gyári. A markolatok Pannóniáról valók az igaz, de kicsit más a P10 kormány.
                      Click image for larger version

Name:	20150505927.jpg
Size:	194.8 KB
ID:	144406 Rátettem a leendő P10-am kormányát a Czetkára, látszik hogy az jobban hátrahajlik. És a közepén is van egy kis eltérés a felfogatásból kifolyólag.
                      Talán valaki más ráismer.

Komment

Nekem is kellene.. Igy kicsit kopasz a gép.

- - - Updated - - -

Én nem ma...hanem motorozok jót.. Elvonultam egy csendes sarokba....megvártam míg mindenki békén hagyott,s alkottam. Majd holnap töltök eredményt.

Komment

gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          hogy a taknyolást
                          ......miért ? a vontatás milyen fázisában tud elesni valaki ? aki képes erre az nem alkalmas mkp önálló vezetésére sem .

Komment

Látom, nem fogtad az iróniát. :-)

Azért hozzáteszem, hogy pl. én is előbb mennék haza az utánfutóért, minthogy vontassam a mocit.

Különben meg mégiscsak macsóbb 5 km-t tolni a vasat az első tanyáig, mint kötélen cibálni. ;-)

Komment

gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              én is előbb mennék haza az utánfutóért
                              Én is. Nem tudnék senkiben megbízni, hogy nem lesz pl. egyetlen óvatlan kuplungfelengedése sem az úton...

Komment

Én is. Nem tudnék senkiben megbízni, hogy nem lesz pl. egyetlen óvatlan kuplungfelengedése sem az úton...
                                Valljuk be, egy vontatás sem leányálom a vontatott részéről, főleg,ha motoros az illető. Igaz, nagyon jó és bevált módszer volt (valamikor) a "rácsavart kötél" a kormányra, de akkor még a forgalom is kisebb volt, na meg a sebesség is kevesebb. Az óvatlan kuplungfelengedést még autó-autónál sem szeretjük, nemhogy autó-motornál

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X