Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz márkatárs kereső

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

köszönöm az infót én úgy gondolom ez sokunknak segítség.

Komment

Szia Sepy!

Érdeklődni szeretnék, hogy a privát üzenetet a logófeltöltésről megkaptad-e. Nem látom a profilodon, hogy módosulna, pedig tényleg szép az a logó. Bocs, hogy itt kérdem, de lehet, hogy valami gond van az üzenettovábbítással. Fergusson is jelezte, hogy nem kapott meg tőlem egy privit.

Üdvözlettel: CZsolti
      sepy kedvelte ezt.

Komment

Bocs zsolti meg kaptam de mivel nem vagyok egy ügyes számítógépes a logó felrakása késik. Red Bullnak üzenem ma szétszedtem egy olajszivattyút és az a "V" gyűrű mérete helyesen4x9x3 mm. Erre mondták nekem csak 2 mm es létezik. Utána nézek .
        CZsolti, OdinHEM és RedBull477 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm Sepy Én csak a katalógusban néztem a méretet így a tévedésem ebböl ered. jövőhéten már lesz időm képeket csinálni és megmutatni hogy áll most a project. Nem felejtettem el csak a vizsgáim nagyon lefoglaltak

Komment

Az önkéntes éjszakai műszakjaimnak végre kezd látszatja lenni:

http://veteran.forum.hu/members/czso...lapotaban-428/

Utána szimmering és primerlánc csere, és megy a helyére.Click image for larger version

Name:	DSC00228.JPG
Views:	2
Size:	41.6 KB
ID:	143037
            Attached Files
            Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 nov. 14, 11:53.
            Titus, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Halad szépen a dolog. A blokközepet festetted?
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

A blokközepet festetted?
                Igen. Ezüst Hammerite-tal. EZt előtte már egy kisebb felületen kipróbáltam. Jól állja az olajat, benzint és az ütéseket is. Két rétegben kenve elég sima, és szépen lemosható. A hengerfejet, meg a blokközép bordáit - javaslatotokra, amit ezúton is köszönök - horganyspay-vel fújtam. Szerintem egész jó lett. (Általában borzasztó kritikus vagyok magammal szemben. )
                sepy, Fergusson és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Külön öröm, hogy a horganyspraynek és a Hammerite-nak ugyanolyan színe van. Lehet, hogy ugyanaz a fémpor van mindkettőben?

Click image for larger version

Name:	DSC00233.JPG
Views:	1
Size:	109.1 KB
ID:	143046 Click image for larger version

Name:	DSC00236.JPG
Size:	101.4 KB
ID:	143047
                  Titus, RedBull477 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Örülök neki látom intenzíven haladsz. Meg szeretném kérdezni mikor leszel kész mert akkorára elviszem az enyém,hogy haladjon az is!
                    CZsolti és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Motortartóálvány meg minden...így dolgozik egy profi.
                      sepy és CZsolti kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Okés Sepy, hozhatod! Valóban sikerült most elindulnom végre. Édesapámnak hála, hogy ilyen klasz műhelyt csinált nekem. Igaz, a teakályhát én tettem bele. Ezért tudok most haladni. 10 után az ember nem vágyódik más után, mint néhány rozsdás vas után.

Az állvány tényleg jól használható. Ha érdekel valakit, akkor körbefotózom. Egyébként néhány gépalkatrész hulladékból csináltam. Lehet rajta a blokkot előre, hátra dönteni. Dugattyúszereléskor direkt jó, mert a satupadra esnek a dolgok, nem a forgattyúsházba.
                        sepy, emu és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Az állvány tényleg jól használható. Ha érdekel valakit, akkor körbefotózom.
                          Megtennéd. Már a design kedvéért is, nem mellesleg a hasznosítás végett....

Komment

Click image for larger version

Name:	DSC00241.JPG
Size:	107.6 KB
ID:	143049Click image for larger version

Name:	DSC00242.JPG
Size:	102.2 KB
ID:	143050Click image for larger version

Name:	DSC00244.JPG
Size:	113.6 KB
ID:	143051Click image for larger version

Name:	DSC00246.JPG
Size:	108.9 KB
ID:	143052

Az egész készülék egy tepsibe van, hogy az olaj ne folyjon széjjel. A csuklófejek lézerrel lettek vágva. Dxf-et kérésre tudok küldeni emilben. A többi sima lapovas. Bármivel helyettesíthető.
                            wsievers, St.Z.350 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Dxf-et kérésre tudok küldeni emilben
                              Bocsáss meg nekem, Kedves Zsolti, de a rövidítésekben nem vagyok jártas.....mi az a Dxf?- ha szabad kérdeznem...
                              joker kedvelte ezt.

Komment

......na , végre még egy olyan ... mint én
                                Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X