Erre mondják szükség törvényt bont! Milyen nagy" divat" volt az elhasználódott agyon kopott tengelyeket körbe felrakó hegesztéssel majd forgácsolva felújítani. Attila gondolom hegesztés előtt felmelegítetted majd készre köszölülgetés után? próbáltad hőkezelni. A kérdőjelet a kivitelezés mikéntje miatt tettem?!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA hegesztéssel melegítettem fel..
Szerintem hegesző-boltok mindegyikében kapható:nem ajánlom a reszelőt,esztergát és a marógépet a keménysége miatt.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2017 nov. 17, 19:29."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudnám élvezni mikor minden pöffenéssel dob egyet az ülésben.."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan élkefémem..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMilyen nagy" divat" volt az elhasználódott agyon kopott tengelyeket körbe felrakó hegesztéssel majd forgácsolva felújítani
Ilyen van még??? A reszelővel való igazítás bár nem túl pontos , de minden elismerésem .. igaz akkor nem lehet túl kemény az egész ... csak sokat ne menjenek vele ...
Bocs ,... most látom csak erről volt már szó ... , ezek szerint még létezik ...Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2017 nov. 18, 00:06.
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMilyen nagy" divat" volt az elhasználódott agyon kopott tengelyeket körbe felrakó hegesztéssel majd forgácsolva felújítani"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Ez a kocsma ? üen
Ja igen , na akkor jó ! Mert csak itt beszélek róla .... most ment ki egy Pannónia az udvarból , karburátor tisztítás , szivató ledugózás , .... úgy tolta ide az ember félútról... jó , csak 1 km .
Mentségemre szól , hogy a tanácsná van , klubhelyiségről beszélgettünk-------------- a FIAT egyesületnek ......
Ja mellesleg fél rúgásra azonnal indult , az ember megrogyott ........ ez a műhely , ez a szakszerűség , ez a tudás ..csak volt egy telefonos segítségkérés is , de a telefont is szakszerűen kezeltem
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 nov. 18, 23:05.
- 4 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a kocsma ? üen
Ja igen , na akkor jó ! Mert csak itt beszélek róla .... most ment ki egy Pannónia az udvarból , karburátor tisztítás , szivató ledugózás , .... úgy tolta ide az ember félútról... jó , csak 1 km .
Mentségemre szól , hogy a tanácsná van , klubhelyiségről beszélgettünk-------------- a FIAT egyesületnek ......
Ja mellesleg fél rúgásra azonnal indult , az ember megrogyott ........ ez a műhely , ez a szakszerűség , ez a tudás ..csak volt egy telefonos segítségkérés is , de a telefont is szakszerűen kezeltem
G
M
T
(vagy csak figyelni a szívató gumit és ha nagyon szarul néz ki akkor cserélni)
- 2 likes
Komment
Komment