Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Milyen nagy" divat" volt az elhasználódott agyon kopott tengelyeket körbe felrakó hegesztéssel majd forgácsolva felújítani
    Az az érdekes ,hogy az állami támogatáson nevelkedett gazdák,csak néznek mikor egy-egy alkatrészt felhegeszt leszabályoz az ember,a fiatalabbak nem,de az apjuk még hozzám küldik a menthető darabokat.A mai hegesztéseket el lehet úgy simítani,hogy hibátlannak látszik!Vagy a hegesztők vagy a hegesztők jobbak!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nos , igen ... nem mindegy milyen rongyot teszel a hegesztőpisztoly végére ...

Komment

Ez a kocsma ? üen

Ja igen , na akkor jó ! Mert csak itt beszélek róla .... most ment ki egy Pannónia az udvarból , karburátor tisztítás , szivató ledugózás , .... úgy tolta ide az ember félútról... jó , csak 1 km .

Mentségemre szól , hogy a tanácsná van , klubhelyiségről beszélgettünk-------------- a FIAT egyesületnek ......

Ja mellesleg fél rúgásra azonnal indult , az ember megrogyott ........ ez a műhely , ez a szakszerűség , ez a tudás ..csak volt egy telefonos segítségkérés is , de a telefont is szakszerűen kezeltem

Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 nov. 18, 22:05.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ez a kocsma ? üen

Ja igen , na akkor jó ! Mert csak itt beszélek róla .... most ment ki egy Pannónia az udvarból , karburátor tisztítás , szivató ledugózás , .... úgy tolta ide az ember félútról... jó , csak 1 km .

Mentségemre szól , hogy a tanácsná van , klubhelyiségről beszélgettünk-------------- a FIAT egyesületnek ......

Ja mellesleg fél rúgásra azonnal indult , az ember megrogyott ........ ez a műhely , ez a szakszerűség , ez a tudás ..csak volt egy telefonos segítségkérés is , de a telefont is szakszerűen kezeltem

G
          M
          T

Ezért jó ha van a szerszámosban 1-2 benzinálló gumi vagy szilikon darab, akkor nem kell tolni
          (vagy csak figyelni a szívató gumit és ha nagyon szarul néz ki akkor cserélni)

Komment

Igen , majd árulom a börzén - 10 mm es lyukasztóval csinálok egy dobozzal - aztán túlélőfelszerelésnek adom panyósoknak

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Igen , majd árulom a börzén - 10 mm es lyukasztóval csinálok egy dobozzal - aztán túlélőfelszerelésnek adom panyósoknak

G
              M
              T
              Mi ez a sok fasság a hozzászólásaid alatt?

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                10 mm es lyukasztóval csinálok egy dobozzal - aztán túlélőfelszerelésnek adom panyósoknak
                Csakhogy az nem pannónia hanem simson vagy mz Mivel a pannónia szívató-gumija csésze alakú.......
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Mi ez a sok fasság a hozzászólásaid alatt?

szerinted én tudom ?
                  mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Csakhogy az nem pannónia hanem simson vagy mz Mivel a pannónia szívató-gumija csésze alakú.......
                  igen láttam , de én csak egy ideiglenes , hazamenési tömítést adok - jó drágán , hogy érezzék , elhanyagolták a motorjukat ..

Komment

már megint !!!!! mit csináljak ?

HALLÓ !!! hozzáértők !

Komment

Szervusztok!

Nem teljesen idevágó,de hátha mást is megérint:

Üdvözlettel:Che (Forrás:balrad.ru)

Komment

Elég szívbemarkoló.. ..............

Komment

Szervusztok!

Nem nagyon fűlött a fogam hozzá,de tegnap Irénkém unszolására lehoztam a padlásról a felnyelezett Trabant ajtó borításokat (hólapátokat),sajnos ma már be is kellett vetni.Ma reggel nyolctól váltakozó erősséggel,de egyfolytában hull valamilyen állagú csapadék.Olvad is,esik is néhol megmarad,összességében nem túl sok,de azért foltokban fehéres a táj.

A műhelybe még nem gyújtottam be az idén,ebben a fűtési szezonban,-van vagy 6 fok és már nem nagyon esik jól ott molyolni,de azért úgy éjfélig ott esz a fene.Sajnos spórolni kell a fával,mert hiánycikk is,-na és a rávalóban sem dúskálunk.Fiatalon egy kissé szebb öregkort képzeltem el,de "teher alatt nő a pálma",tél után meg tavasz jő,-valahogy kibírom.

Vannak azért szép történések is,az unoka lassan megteszi az első önálló lépéseket és,ha néha rám mosolyog és meghúzkodja a szakállamat,-az jól tud esni,-ilyenkor az ember mégis rájön,hogy az élet szép.

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A műhelybe még nem gyújtottam be az idén,ebben a fűtési szezonban
                            Ne aggódj én sem! Csak annyi a különbség hogy én nem is fogok valószínű. Mert hogy nincs értelme, mivel a tetőlemezeknél nincs szigetelés még, ezért az összes meleg ott távozna.

meghúzkodja a szakállamat
                            Mióta van neked szakállad?

Komment

Szervusz Józsi!

Végre itt vagy és ezt nagyon jó látni!Új és szokatlan egy kissé minden a fórummotor cseréje óta,de azért meg lehet szokni,-szerintem talán egy kissé jobb is mint volt,-csak egy kissé járatlan még az út.

Szakállam (illetve,ahhoz hasonlóm) az azóta van,amióta egy TSZ elnök azt mondta,hogy neki nem tetszenek a szakállasok,-mondhatnám dacból,de úgy 35-40 éve hordom,-tehát elég dacos vagyok.

A műhelybe nekem be kell gyújtanom,mert van ott vagy 20 tonna vas és az,ha nagyon lehűl,akkor nagyon tudok vacogni,viszont,ha szépen felmelegszenek,akkor tartják és visszaadják a meleget.Nem szeretnék nyavalyákat összeszedni (biztos így is van egy pár,csak nem tudok róluk),ezért be fogok hamarosan gyújtani,mert elég fázós vagyok,csak még halogatom,egyenlőre Mikulásig tettem fogadalmat,de majd látom.A kéményt és a csöveket is ki kell előtte tisztítani,illetve illene,bár úgy álltam le,hogy jól működött,de ki tudja?

Üdvözlettel:Che

Komment

35-40 éve hordom
                                Na az már elég szép idő....
                                igen az új felületet pedig majd szépen megszokom...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X