Ismét a régi apacsavo! Hurrá!!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
És a jégtáblák, pingvinek hol vannak?
- - - Updated - - -
.......ja!!!A két centi stimmelt!
- 5 likes
Komment
-
hát réginek elég régi
Lelkesedésem értsd jól
- - - Updated - - -
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetUDOD MIKOR KÉT NÉGER A HÍDRÓL PÖSÖL A FOLYÓBA, MONDJA AZ EGYIK MILYEN HIDEG A VÍZ- MIRE A MÁSIK HA TUDNÁD MILYEN KAVICSOS AZ ALJA!UI. BOCS DE HÜLYÉKEDIK A BILLENTYŰZET.
Kapcsold ki a 'Caps lock' gombot és visszatér minden a régibe....
- 4 likes
Komment
-
Lehet, hogy a markoló kezelőjének, még biciklire sem futja !http://www.autonavigator.hu/sztori/v...ls_amg-t-15209
Komment
-
Jé, éppen mir-mur után szólhatok hozzá - ő úgyis márkatársam ebben a dologban ha minden igaz.
Vettem kb. 2 éve egy Suzuki GS500-at, 1978-ból. Nagyon le volt élve, de legalább tükröződött az árán és kaptam hozzá egy donor mocit. Végre sikerült nekiállnom a rendbehozatalának, már apró darabokra is szedtem: a blokk jó, mindene menthető, viszont a váz és a hozzá tartozó részek iszonyatosan le vannak élve. Többek között a lámpatartók is szétfurkálva, agyongörbítve. A két lámpatök össze-vissza van repedve, a krómkarikáik girbe-gurbák és le van nyúzva róluk a króm.
Úgyhogy mire ébredtem rá a mai napon? Az MZ TS lámpatartók a végeikbe illesztett Pannonia teleszkópburkolat legfelső gumigyűrűkkel pont megfelelnek rá lámpatartónak.
Tudom, ez már a szentségtörés kategóriája, de roppant költséghatékony, mert az MZ lámpa csak rajtam maradt, mint szamáron a fül. És a lámpatököt tartó csavar menete pont M10, mint az indexeim menete. Mondjuk nem adja ki a minimum 300 mm-t (a két mellső irányjelző átvilágított felületei közötti minimális távolság, hogy nagyon hivatalos legyek), csak olyan 294-et, de annyi baj legyen. (igen, csak átmenetileg van összedobva, a szerszámok helye sem a padlón van, ideje lenne már rendet is raknom... )Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2015 aug. 20, 22:05.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 4 likes
Komment
-
Az ebay-on épp tegnap nézegettem a neked szükséges alkatrészeket.
- - - Updated - - -
Tessék !http://www.ebay.com/itm/1982-Suzuki-...20&vxp=mtr
- - - Updated - - -
Az én hengerfejemet jóker, és Kesziben is ott lévő " dola " Gyuri barátunk rendbe tette, amiért itt is köszönet nekik.
- 1 like
Komment
-
Az ebay-on épp tegnap nézegettem a neked szükséges alkatrészeket.
De tulajdonképpen nem törekszem az eredetiségre, mert abba bele is őszülnék. Ez ilyen projektmotor, azaz összerakom abból ami van itthon, a gépmunkára van ismerős, láncszettet meg blokk tömítéskészletet már beszereztem.
Újra is fogom vezetékelni, 2016.03.01 a céldátum.
Baj csak annyi, hogy az órák és a gyújtáskapcsoló nem férnek el az MZ lámpatök miatt. Úgyhogy a következő célpontjaim a Jawa gépet használók lesznek, mert a 634/638/TS gépek lámpája akár jó is lehetne... Csak E-jel és a méret a kérdés.
Utána jöhet a fék kérdés, mert aktuális lesz. Állítólag valamelyik CBR tárcsái rámennek kis erőszakkal, csak akkor nyergeket is kell cserélni.
Meg kicsit sajnálom, hogy a csepptankos 250-es lámpájában nincs E-jel, mert az illene rá.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2015 aug. 20, 22:44.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Ha kell holnap mérek neked, pont van Jawa lámpafejem itthon.
Én ragaszkodom az E-jelhez, igazából nem tudom miért, de lehet a környékbeli rendvédelmi dolgozókkal kötött szoros barátság miatt. Nem mintha csináltam volna bármi kiugrót, de valami miatt nagyon szeretnek megállítani, akár a teljesen szériaállapotú autómmal, akár valamelyik nagyon szériaközeli motorommal megyek/mentem.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
a rögzítőcsavarok közötti távolság és a csavaroktól „hátrafelé” mérhető mélység a kérdés.
Még valami:
A 350 es Czetka lámpájában gyárilag nincs E jel."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
A Czetka 350-nél a csavarok közti távolság 160 mm, a csavarközéptől mért hátranyúlás 15mm.
Foncsorában nincs E betű, csak a MADE IN CZECHOSLOVAKIA feliratban, de abban van 2 is."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
Komment