Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Lassan halad..nagyonn lassan.. A muszájmunkából finanszírozom.. Jöv héten talán el tudom hozni az esztergált cuccok következő adagját. Majd a kupac vasról is töltök képet. Sok alkatrész kell ám ahhoz pár csavarhoz+deklihez hogy motor legyen belőle.. Bmw-nem töltök többet,mert én is unom...
- 3 likes
Komment
-
Gondoltam beülök én is egy kicsit a krimóba!Elvégre hová menjen észért a szegény ember? Gondoltam csak kiokosít e tanult.tájékozott sokat tapasztalt világlátott társulat! A gondom a következő:Valószínű hogy 120 literes villanybojlerunk van(?) az hogy Hajdú az tuti mert rá van írva!Na!Az utóbbi időkben elkezdett brekegni víz engedés közben sőt még utána is rá-rá zendít a lelkem!Ez is Q-a idegesítő de ami rossz az egészben hogy a meleg víz kibocsájtása is szinte napról-napra csökken!Kipucováltam a vízkőtől,de semmi változás! Mondjatok már valami okos dolgot mert már kezdtem érdeklődni hogy hol található valami jó féle dinamit!
......ja!Egyébként jól vagyok csak egyre többet zúg a fejem ha meghallom a brekit és gyakrabban nézegetem a nagy fejszét!(egyszer már a teraszig is elhoztam!)
Help!
U.I:SEGÍTSÉG!!!!!!!
- 3 likes
Komment
-
szelep bigyó amin a víz szokott csöpögni
- 2 likes
Komment
-
.és az a szelep bigyó amin a víz szokott csöpögni?Az nem lehet rossz?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
A hajdúknak elvileg van visszacsapó a biztonsági szelepen.
Brekegést ennek a szelepnek az elvízkövesedése is okozhatja. Csere.
Ha kiszedted a két vödör vízkövet és még mindig baj van a meleg víz mennyiséggel, akkor valszeg a hőfokszabályzó makkant meg. Amiket én láttam, ott a meleg víz elvezető a szigetelésben futhat, mert nem látszik a testben. Ha az neked máshol van és kilyukadt, akkor nem a jó meleget kapod, hanem a bejövő hideget.
Mivel a Hajdú szerkezete kőbalta, más nem romolhat el.
Vásárláshoz vidd az alkatrészeket, mert ezek kétfélét is gyártottak, mindig a másikat adják, ami pont nem illik.Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2016 jan. 14, 21:00.
- 4 likes
Komment
-
Vásárláshoz vidd az alkatrészeket, mert ezek kétfélét is gyártottak,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
Komment