Szép zsufi a helyzet odabent. És ha lehet ne úgy ess neki mint őrült tót az anyjának , ahogy szeded szét csinálj képeket hogy össze is tudd majd rakni . Én ilyen esetekben azzal kezdem a dolgot hogy megnézem nem-e engedte ki valami a mágikus füstöt az egyik áramköri lapon. Ha nem(ettől persze lehet valamelyik "lábas jószág" deglett meg csak nem látszik) akkor nincs szerencsém és jöhet a pepecs meló, multiméter elő és jöhet a méricskélés meg adatlap bújás...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
És ha lehet ne úgy ess neki mint őrült tót az anyjának
- 4 likes
Komment
-
A Pünkösdi Old Motors fesztivál meg "nevet váltott" vagy mi a szösz?
http://www.pannoniamgtsz.hu/index_elemei/Page1780.htm
- 1 like
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv Mátéapu!
Most hallom hogy micsoda vihar volt nálatok , remélem nincs semmi gond , megúsztátok a jeget valamennyire ????
Komment
-
Szervusztok!
Nem szokásom,de ma kivételesen néztem TV.-híradót,melyben mutatták a nap időjárással kapcsolatos híreit.Megdöbbentő,-hogy egyik percről a másikra így válhat semmivé egy élet munkájának eredménye.A híradások arról számoltak be,hogy a legtöbb károsultnak nincs biztosítása,-gondolom "úri passzióból" nem kötöttek és most nem is tudom,a helyükben mihez kezdenék.Az embernek összeszorul a szíve és szívesen segítene,ha maga is nem kuporogna a "langyos fo.ban"..
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Józsi Bátyám! Minden megfogalmazásod mintha a szivemből szólna!
- - - Updated - - -
Más téma: Az elektromos rendszer másik részét is megtaláltam. Itt viszont találtam egy szabad vezetéket ami kicsúszhatott... 18 tippem van honnan Csak sajnos ebből 17 rossz..
- - - Updated - - -
Amikor süti a homok a talpam..ilyeneket is csinálgatok unaloműzésként.. Meg persze azért is,nehogy kijöjjek a gyakorlatból..
- 4 likes
Komment
-
A vllanyliba termése először a szabadban. Nem veterán téma,csak kis vidámság
- - - Updated - - -
Erre igazán nem találtam fórumot,ezért itt a kocsmában teszem közzé. Megszorultam kissé szerszámügyileg.. szükségem lenne 30-ig állítható dörzsárra kölcsön. Vállalom a postaköltséget,s kamatként teszek hozzá egy 12-ig állíthatót,mert abból van kettő. Alu hajtókart kellene illesztenem a gyári hibát kiküszöbölve. Lehet 14.5-17,5-ből is van,de abban nem vagyok biztos.
- 4 likes
Komment
-
Ma láttam egy srácot indult a tetőre,felemeli a kezét befújja a hónalját,kérdem mit csinálsz
"ez az új ácsdezodor"
és lehajította a flakont.
Chemotox......!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
Komment