Azért mifelénk -3,1°C volt ma hajnalban...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Én meg azt bánom,hogy nem jutok ki metszeni,ültetni. Bíbelődök a rozsdás vasak között...s általában ilyenkor csak szaporodik a munka. Pedig eldöntöttem,hogy elküldöm magam két nap szabira...s akkor egész nap a zöldövezetben tevékenykedem. Sokáig halogattam,de már lehet. A természetben ha idő van...akkor meg kell tenni a teendőt.curva kertészkedéssel
- 3 likes
Komment
-
Nálunka biztonsági őröknek villanykutyájuk van, egy kis kocsin húzigálnak egy akkumlátoros valamit ami elvoleg mozgásérzékelős és kutyaugatásra nem hasonlító hangokat hallat.be kellene élesíteni éjszakára a dobermannt ,csak az a baj,hogy nincs
Szerintem arra jó ha a betörő meglátja meghallja annyira röhög, hogy nem képes átmászni a kerítésen.
- 4 likes
Komment
-
Kedves Heeegany!
Ezek a tavaszi fagyok a tél utolsó rúgásai,csak arra jók,hogy lerúgják a virágzó barackfákról az ígérkező termést,de nem kell aggódni a naspolya ettől még nagyon bő termést adhat.
Kedves Atti!
Amennyiben a zöldben szeretnél molyolni,vigyél ki valamilyen rozsdás vasat az ágyások közé és smirglizd ott,-egyből jobb lesz a közérzeted!
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Nálunk is nagyon sietnek azok a barackfák, aggódom is miattuk. Azért még lehetnek keményebb fagyok, csak nehogy úgy járjunk mint tavaly.a tél utolsó rúgásai,csak arra jók,hogy lerúgják a virágzó barackfákról az ígérkező termést
Már kisdió nagyságúak voltak a barackok, nézegettük hogy annyit hozott minden fa hogy ritkítani kell nehogy megreccsenjenek. Na meg ment a vita hogy a kifőzésnek melyik ágára tegyük őket. Nő vagy férfi főzi?
De ezen gondokat a természet megoldotta. Egy éjszaka olyan fagy jött hogy 0, azaz nulla darab baracunk lett. A szőlő még jobban kiheverte, az alvórögyekből jövő új hajtásokon azért volt némi kóstolónak való a gyerekeknek.
Nekem semmi bajom a kertészkedéssel. Furcsa is lenne, hiszen ez a szakmám.
De az tény hogy ilyenkor robbanásszerűen, rengeteg munkát ad nekünk a természet. Minden egyszerre indul...
- 6 likes
Komment
-
a mag csírázásának és annak növekedésének a legerősebb feltétele a talajhőmérséklet!!!!Ma jött a postával a paprika,paradicsom,uborka vetőmag. Rendesen késésben vagyok
Mondjuk a legtöbb motoros sem képes felfogni, hogy a napsütés kevésbé hat a tapadásra mint az aszfalt hőmérséklete.
- 3 likes
Komment
-
Ezért kell mindig magunkkal vinni egy ilyet, és menet közben folyamatosan ellenőrizni hogy elég meleg-e az aszfalt meg a gumikemu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea mag csírázásának és annak növekedésének a legerősebb feltétele a talajhőmérséklet!!!!
Mondjuk a legtöbb motoros sem képes felfogni, hogy a napsütés kevésbé hat a tapadásra mint az aszfalt hőmérséklete.
- 1 like
Komment
-
Nem tudom megnézni mert valami dili oldal bezavar...de gondolom a hőmérőről van szó. Használom,s elégedett vagyok vele. Jelentősége több henger esetén könyök,gyertya ellenőrzésénél van.egy ilyet,
- - - Updated - - -
Most pedig lazulás van..
Sör,pálinka.. Spórolás van,nem hagyhatom hogy rám romoljon..
Vasárnap 20h után már nem dolgozom.. valaki emlegette a 3x8: 24 de ezt már elfelejtettem.s különben sem értem...
- 2 likes
Komment
-
Janó a Simsonos kis-kollegám meglepetéssel szolgált!
Bevásárolt és a tajvani komplett gyújtást felszerelve,bizonygatta,hogy alapból világít alapjárattól a Suzukijuk 12-v 55/50-w-os tartalékizzójával a gép!Nem igazán hittem a dologban ,viszont be kell látnom a delejezés illetve a mágnes erőssége csak számít,hiába nem hittem el,hiszen eddig minden lendkerékből kicsikartam annyit ami a működéshez elég
.
- - - Updated - - -
Szépen leépül a VF a rengeteg parazita reklám miatt,én is ritkábban lépek be! Szerintem aki új lenne az elmenekül az oldalról ,hiszen a gépe is tiltakozik! Betette az ajtót ez a sok tiltás és újítás,működésképtelenek leszünk,hiszen lecsökken a nézettség és..................csendes lesz minden oldal........................................................
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
TZ-vel nem tudjátok hogy mi van?mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzépen leépül a VF a rengeteg parazita reklám miatt,én is ritkábban lépek be! Szerintem aki új lenne az elmenekül az oldalról ,hiszen a gépe is tiltakozik! Betette az ajtót ez a sok tiltás és újítás,működésképtelenek leszünk,hiszen lecsökken a nézettség és..................csendes lesz minden oldal........................................................
Nagyon kellene már hogy tegyen egy kis rendet
- 5 likes
Komment

Komment