Azért egy feszültség kémlelő ennyire csak nem gányolt belülről.
Nem volt kellemes kiolvasztani,vakarászni... Persze ez egy kihívás ami nem fog ki rajtam... szerencsére..
Az összekötő csövek vissszaforrasztásakor jelentős köd képződött az udvaron... egy kicsit meg is sirattam.
Holnap fénykép erről is,és a krómozás alá kalapálandó préselt emblémájú másikról is.
Kibontás után furcsáltam a méretét,mint valami gyerekjáték heelikopter alkatrész.
40-90mm hengereket lehet vele kezelni. A benne lévő kövek elég finom szemcsézetűek sajnos (más estben ez előny) nekem durvább jobb lenne. Viszont működik
Már két hengert amik rozsdásak voltak rendbetettem vele. Nagy csodát nem kell várni,de 3000Ft-ért nem rossz vétel. Ha valaki esetleg gondolkodik hasonlóban,akkor hosszabb köves változatban keresgéljen mert ennek 40mm-es kövei akadhatnak a 2 ütemű motorok csatornáiban.
Egyes részegységekre aránytalanul (sokszor úgy tűnik értelmetlenül) sok munka,és anyagi ráfordítás esik, viszont csak így lesz komplett egész. Ami fényképeket feltettem,ezek már azok a kategóriák ahol megéri rádolgozni. Ezek más tulajdonát képező motorok,én nem keresek annyit hogy ilyent megengedjek magamnak (egyenlőre) viszont megélek a béremből. Azért csinálom,mert megtudom.. és kifizetik, persze az is jó érzés hogy elismernek.
Komment