Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Józsi bátyám! Köszönöm hogy aggódsz, megnyugtatlak óvatos vagyok. A fényezést maszkban csinálom,a hegesztéseket,füsttel porral járó munkákat jól szellőzött helyen. Ha a por ártalmas,szintén maszkot használok. Mivel dohányzom,így a cigaretta is szűr.. Egyes részegységekre aránytalanul (sokszor úgy tűnik értelmetlenül) sok munka,és anyagi ráfordítás esik, viszont csak így lesz komplett egész. Ami fényképeket feltettem,ezek már azok a kategóriák ahol megéri rádolgozni. Ezek más tulajdonát képező motorok,én nem keresek annyit hogy ilyent megengedjek magamnak (egyenlőre) viszont megélek a béremből. Azért csinálom,mert megtudom.. és kifizetik, persze az is jó érzés hogy elismernek.

Komment

Click image for larger version

Name:	face hird 109.jpg
Views:	1
Size:	191.6 KB
ID:	152838Click image for larger version

Name:	face hird 110.jpg
Size:	193.7 KB
ID:	152839 A kalapálás durva része kész,most a fénytöréseket figyelgetve finomítás következik.

- - - Updated - - -

Visszanézve a képek nem adják vissza a valót.. Jó akkor elmondom: Jobb mint látszik,s még jobb lesz.

Komment

A hétvégén vendégem volt!Click image for larger version

Name:	DSCN0086.jpg
Size:	201.4 KB
ID:	152840Click image for larger version

Name:	DSCN0087.jpg
Size:	203.5 KB
ID:	152841

Tamás vette a fáradságot és"kerített" a motoromhoz benzincsap javítót,házhoz is szállította tegnap melyet:rendje módja szerint megünneleltük......
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Látjátok milyen nagy dolog a közösséghez tartozás és milyen fontos a barátság,nem a csapjavító miatt,az kicsiség,-azon kívül és felül!

Külön örülök,hogy a kutyus is jól van,illetve emlékeim szerinti állapotban tündököl és annak is,hogy szemre jól állnak a cserepek és dudák a ház tetején.

Üdvözlettel:Che
          Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2017 szept. 11, 00:18. Oka: Javítás

Komment

Mivel hétvége volt, lazításképpClick image for larger version

Name:	face hird 088.jpg
Views:	2
Size:	197.3 KB
ID:	152860 Click image for larger version

Name:	face hird 087.jpg
Views:	2
Size:	195.5 KB
ID:	152861 szétbontottam... a himbatengelyeket savban beáztattam,átmozgattam. A szelepeket,nyomórugókat kiegyengettem,becsiszoltamés összeraktam. Összerakásnál rájöttem mit cseszett el a mester,mi okozta a javított motor megakadását majd a sok éves pihenőjét. A hibát javítottam, és próbakör is meg lett volna...de nem volt itthon benzin. Most indulok anyagért,s próba.

- - - Updated - - -

Nyomórudakat.................

- - - Updated - - -

A képen látszik mindkét szívószelep bentebb áll. Azok voltak elgörbülve.

Komment

dudák a ház tetején.
              Most mi van? hiába nézem a képeket nem értem???

Komment

Te kis huncut ne a fürdőruhás dudákat keresd!!

Komment

Kedves Emu!

Felénk itt az alföldön,a tetősíkok találkozását lezáró ívelt (nagyjából félkör szelvényű cserepet),dudacserépnek hívjuk,de értjük a kúpcserép elnevezést is.

Belátom,egy kissé félreérthető a dudák,-mert a tetőn sehol nem láthatóak emlők,cicik,tejeszacskók vagy csöcsök,bár esetleg,ha nem valami nagy lógós kerülne oda fel,talán nem is mutatna rosszul,-legalább lenne benne valami pajzánság.

Az ötletemet nyilván le is védetem,mert ha a Zolink tudomására jut,esetleg elkezdi gyártatni és akkor én továbbra is csóró maradok (lásd:tehén wellnes,mágneshorgászat,.....)

Click image for larger version

Name:	Nevetős 04..PNG
Size:	414.7 KB
ID:	152862

Komment

a tetőn sehol nem láthatóak emlők,cicik
                    Ezt nem akartam elhinni, hogy a mai világban még nem csináltak efféle dolgot, rákerestem a gugliban, hát megnyugodtam.... Csináltak...

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      [ATTACH=CONFIG]37302[/ATTACH]
                      Nevére esetleg emlékszel a rajzfilmnek? Elég régóta vadászok rá...

Ami meg a dudákat illeti én egy ilyenbe futottam bele:
                      https://www.dropbox.com/s/em1wn6wgd5...0f3d3.jpg?dl=0

Komment

Nevére esetleg emlékszel a rajzfilmnek?
                        Flúgos futam. A kutya neve: Mardel.

Komment

Hát Mardel csinálj valamit...talán így hangzott annak idején és ezt követte egy aszmás vigyor.

Komment

ezt követte egy aszmás vigyor.
                            Jól emlékszem. kissé gonosz volt a kutya.. Készült belőle tv film is....vagy fordítva..

Komment

tehén wellnes
                              Hát ez el lett cseszve.
                              Nagyhajmáson boldog nyulakat tenyésztenek. valami olasz meghatározta, hogy napi hány evés, az mi legyen, naponta mennyi világosság legyen, milyen színű fal, és milyen zene szóljon, stb.
                              Jár ellenőrizni, de az így nevelt boldog nyulakat mind elviszi és akkor levágják őket.

Komment

A láncolat a boldog nyúl nevelésben:vágás előtt nevelkedésben,-boldog nyúl,vágás után,-megboldogult nyúl.

Mennyi marhaságot kitalálnak a szagértők,hogy humánusan hogyan és miként kell felnevelni egy jószágot és amikor kés-érett lesz,így-vagy úgy,de leölik.

Vannak azért a leölésnek is finom módozatai,-pl. a marha leölése kóser módra,-nem is tudom,hogy a négy mancs mit szól,vagy egyáltalán mukkant e már,vagy merne e mukkanni a fenti szakrális vágási mód miatt.

A népek már csak ilyenek,az egyik náció fültől,fülig metsz,a másik megissza a fogópálinkát és egymást hajkurássza és öli és,ha a ködben előkerül a disznó,hát mellékesen azt is leszúrja.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X