Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én meg dühöngök
    Egy rohadt lemez biztositóalátétet nem lehet Magyarországon venni, pontosabban a könyörgésem ellénére is csak 100db-ot
    Hova a fenébe szállitják a 100as kötegeket, ahol án tudnék venni?

A motoromon MZ héblik vannak és van egy szép krómozott MZ világitáskapcsoló tokom. Gondoltam veszek bele belső részt
    Csak olyat lehet kapni aminek a külső része is műanyag. Ez nem is lenne baj, de már önmagában a kapcsoló is selejt mert akad
    Boltos igérte hoz "nyugati" gyártmányt
    Nyugati gyártmány belső része áttéve az én tokomba primán kapcsolt a boltban
    Haza érve viszont ahogy probáltam a duda gombja nem működik
    Nem, mert nem a záró érintkezőt nyomja hanem a kapcsoló műanyag részét. Ráadásul adnak hozzá egy erős 2mm-es gumi lapocskát, ezért nem stimmel a tok furata a hébli bilincsére
    Viszavittem, vissza is vette a boltos

Mipolán csövet se közel se távol nem lehet kapni felém. Vettem zsugorcsövet

Kuplung, fékbowdent nem lehet megfelelő vastagságban olyan hosszút venni ami jó lenne
    Vettem vékonyabbat, remélem nem szakad el. A gyenge pont ugyis a vég beforrasztása

A németek meg meg vannak hülyülve
    Hasonló kapcsoló, használtan 30€. Hülyék a másik oldalon
    Láttam egy nagyon szép kapcsolót 10€-ért, de a posta is 10€
    A hócipőm tele van mindennel!
    Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2019 jún. 21, 19:02.

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Vettem zsugorcsövet
      Abba húzva a vezeték csúnya lesz. Pár hét mulva megyek mert én is kifogyóban vagyok,írj méretet és hosszt... elküldöm. Nálam mindennapos a küzdelem, ebben a műfajban sok esetben alkotni kell.. ez ilyen.. Más: A kis MZ vázát összeszurkáltam,kerekeket gumiztam,vezetékeket összeraktam... egyszercsak ebből is motor lesz... vagy valami olyasmi.. ccm 160, karbi 24,lánckerék 16.... kicsit javítva a gyárin. A Horex is halad, már megfejtettem a kapcsolási rajzot.. nem volt egyszerű mert kiegészítésre szorult, de az a lényeg már tiszta s szinte kész. Vape rendszer,más kiegészítökkel.

Komment

Megtaláltam a 1,5 éve hűtőbe rejtett krómfestékem. Belelkesedtem... mostmár kéne valami indokot kreálnom.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Abba húzva a vezeték csúnya lesz.
          Miért lenne csúnya? Tökéletes
          Köszönöm szivességed, de most már talán az összes korbács megvan. Most huzogatom az utolsót a dinamótol a lámpafejbe valót
          Persze sokmindenért idegbe jövök már, nincs türelmem és főleg alkalmi segitségem sem
          Eltünnek alkatrészek, szerszámok és mindig azt találom meg ami éppen nem aktuális
          Most megint össze-vissza kellene cserélni az első és hátsó fékpofákat mert nem a helyükre kerültek. Egyedül ez sem megy, márminthogy egyik kerék se legyen benn.
          Áhh, öregség átkai

Ha kitökölted a villamosságot már mindegy, de itt a rajz róla
          http://horex.uw.hu/kepek/regina_villany.pdf

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ha kitökölted a villamosságot már mindegy, de itt a rajz róla
            Ez megvan papíron... s ez a rendszer megy fejből is. Átalakított a rendszer 12v vape teljes elektronikával. A letöltött rajzon a vezeték szinek nem egyeztek,ezért a tulaj intézett a gyártótól egyet.... ez sem volt teljes,de meg lehetett fejteni. Fiatalabb vagyok.. de már én is érzek valamit..

Komment

Keszire elkészül a gép? jön a gép mint korelnök?

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                jön a gép mint korelnök?
                Tőlem,vagy Horextől kérdezted? Ami nálam van 350-es az elkészül, de annak nem én vagyok a tulaja. A saját 400 talán, de ma beugrott egy 1912-es indián fényezgetés+javítgatás..+ amit még nem tudok.. tehát az ídőm szűkös lesz.

Komment

Igen tőled kérdezem Attilám? Tudod mit mondott Kölcsei " Hass alkoss...."de magadnak!!! ez a mai verzió sajna!

Komment

Igen tőled
                    Megpróbálom. Üzemképesen állítottam le,de nem raktam rendbe teljesen.... lehet hozzá se kezdek a találkozóig,s akkor s akkor ott lehetek vele.

Komment

Nem tudom beírni...

Újfehértó országos gépészkovács találkozó 29-én szombaton !!!!!!

Igyekszem ott lenni,valaki??????
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hass alkoss...."de magadnak!!!
                        Az egyiket magamnak alkotom, de eladásra lesz. Szerencsére két éve olyan helyre hordom a hengereket fúratni, ahol megmondhatom hogyan csinálják... azóta nincs hengercsörgés. Dugattyúból ami elérhető és bevált a Bertát használom. Hengertalp alá a klingerit tömítésre (mindkét oldalra) szerelőpaszta került, a fej alá gyárival megegyező alu tömítés szárazon... megfelelően lehúzva jól tömít. Persze csak ha a felületek épek. Ha úgy látom a felület nem megfelelő, akkor igen halványan FBS pasztával gyógyítom. Tapasztalat szerint a felületen marad még a kipuffogó torokban is.

Komment

Atti!

Mi annak a szerelőpasztának a gyártmánya és a pontos neve?Amikor nekem ilyen kenési gondom van,volt,akkor régebben hermetiket használtam,újabban FBS-t,de úgy tűnik a Te kenőcsöd jobb,ezért jó lenne tudni pontosan,hogy mi is az.Az FBS-t azért nem szeretem,mert nagyon igyekezni kell vele,mert hamar elkezd kötni.Általában nem szeretem a "csodaszereket",mert már azokból is túlkínálat van és egy idő után megeszi őket a fene,mert olyan gyakran azért nincs rá szükségem,hogy havi rendszerességgel használjam,bár az ilyesmit a hűtőszekrényben tartom,némely asszonyi pörlekedés eltűrése után,de még akkor sem örök életűek ezek a csodaszerek.

Üdvözlettel:Che

Komment

Kedves Józsi bátyám! Kimentem a sufniba s megtörölgettem a dobozt hogy láthatóvá váljon a felirat + feltettem a szemüvegem is. Loctite 8150 a szerelőpaszta,de a magyar nyelvű feliratot csak holnap napfényben tudom elolvasni. Ezt akkor használom ha nem akarom hogy összeragadjanak a felületek,valamint hőnek kitett alkatrészeket (kipuff hollandi, kipuff csavarok) kenésére hogy hosszabb idő után is oldható legyen a kötés. Persze tud tömíteni is,de csak kis hézagokat. Alkalmazható gőzvezetékekhez is. A blokkfeleket Curil tömítőpasztával rakom össze ami ragaszt is. Ennek vékony csőre van,s az anyag mézszerű... így a tömítendő felületen szépen el lehet húzni egy közel 1mm-es csíkot, s a tömítettség tökéletes lesz. + két éve használom,s nem kötött be. Holnap lefényképezem, s amit most estleg kihagytam a leírásból azt pótolom.

Komment

Köszönöm Atti,azért ennyire nem lett volna sürgős,de nagyon jól esett,hogy utána néztél.Jó lesz a pontos tájékoztatás Tiszakeszin is,csak azzal meg az a baj,hogy a folyamatos békülések közepette a lényeges dolgok elmaradnak,-bár a békülés is fontos.Ma beszéltem Dolával telefonon,-már Ő is készülődik.

Üdvözlettel:Che

Komment

Nagyon szivesen! Akár viszek is kevéskét hogy Te is kenegethess. Dolabával békülnöm kell, mert a rengeteg tennivaló közepett elfelejtettem felhívni hogy kifejezzem köszönetemet. Üdv s jó éjt nektek!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X