emu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Nekem épp ezért jó..emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMert én azzal vesződök éppen.
Azt legalább nagy valószínűséggel fel tudom nevelni..
Van tuti permetszer receptem, nálam tarolt mindent..
- 1 like
Komment
-
Taníts mester! A Glifozát (Glialka, Medallon, Roumdup) illetve Banvel, Dezormon próbálva, csak megegészségesedett tőlük.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan tuti permetszer receptem, nálam tarolt mindent..
Komment
-
Akkor az egyik lúg a másik sav, ezek meg kioltják egymást??Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOldott szappan... de nem akartam kínlódni ezért mosogatószert tettem bele+ ecetet
Az meg mi az istennyila???Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése+ lekötőt
Komment
-
Kevés mész,amitől megtapad a leveleken a "permetszer",-bár inkább a csákányban hiszek.A borostyánt,vadszőlőt csákánnyal próbálom gyéríteni,de arra meg rá kéne szánni vagy két évet,hogy bedögöljön az egész,annyi időt meg nem tudok rászánni,-rettenetesen utálatos,haszontalan,élősködő növények.
- 1 like
Komment
-
Olyan anyag amitől megtapad a szer a leveleken. Sav és lúg közömbösíti egymást... A hatás viszont megvolt.emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz meg mi az istennyila???
Komment
-
Amikor a kivágott szivarfa gyökere mindig kihajtott szüleimnél kertész azt javasolta hogy fúrjunk bele lyukakat és öntsünk azokba sót...Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKevés mész,amitől megtapad a leveleken a "permetszer",-bár inkább a csákányban hiszek.A borostyánt,vadszőlőt csákánnyal próbálom gyéríteni,de arra meg rá kéne szánni vagy két évet,hogy bedögöljön az egész,annyi időt meg nem tudok rászánni,-rettenetesen utálatos,haszontalan,élősködő növények.
Komment
-
Fát kipusztítani egyszerű:jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmikor a kivágott szivarfa gyökere mindig kihajtott szüleimnél kertész azt javasolta hogy fúrjunk bele lyukakat és öntsünk azokba sót...
megnézed hol a lombkorona vége és azon akörön leversz egy betnvasat mintha karó lenne persze a karó is pont ugyan olyan jó majd az így keletkezett lyukat, lyukakat feltöltöd gázolajjal. Mivel a gyökér nagyjából akkora mint a lomb, beletalálsz a gyökérvég zónába és a talajnedvesség helyett a gázolajat szívja fel, amelytől a tápanyagcsatornák eldugunak, és 3-4 hét türelem utána fa elkezdi az elszáradást.
Ha a szomszéddal van ilyen gondod a telekhatárra ültetett fávalezzel a módszerrel te győzöl, mert a te térfeledről kiválóan tudod intézni.
Komment
-
Amilyen gerinctelen emberek élnek mostanság tuti bíróságon kötnék ki....emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa a szomszéddal van ilyen gondod a telekhatárra ültetett fávalezzel a módszerrel te győzöl, mert a te térfeledről kiválóan tudod intézni.
- 2 likes
Komment
-
Ezt háromszor is elolvastam, mire rájöttem, hogy csak egybeírtad.emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefávalezzel
Komment
-
Tapasztalom hogy sokan a tömítést is tömítik.. ha nem kell akkor is kenegetik a drága kenőcsöket. Pedig csak jó minőségű "papírra" van szükség ami nem szivárog át. Én szerelőpasztával kenem halványan hogy ne "süljön" össze,szerelhető maradjon. A kép bal oldalán... kb 10 éve használom,s még a 2/3-ad része megvan.1 kép
- 1 like
Komment
Komment