emu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan tuti permetszer receptem, nálam tarolt mindent..
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOldott szappan... de nem akartam kínlódni ezért mosogatószert tettem bele+ ecetet
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése+ lekötőt
Komment
-
Kevés mész,amitől megtapad a leveleken a "permetszer",-bár inkább a csákányban hiszek.A borostyánt,vadszőlőt csákánnyal próbálom gyéríteni,de arra meg rá kéne szánni vagy két évet,hogy bedögöljön az egész,annyi időt meg nem tudok rászánni,-rettenetesen utálatos,haszontalan,élősködő növények.
- 1 like
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz meg mi az istennyila???
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKevés mész,amitől megtapad a leveleken a "permetszer",-bár inkább a csákányban hiszek.A borostyánt,vadszőlőt csákánnyal próbálom gyéríteni,de arra meg rá kéne szánni vagy két évet,hogy bedögöljön az egész,annyi időt meg nem tudok rászánni,-rettenetesen utálatos,haszontalan,élősködő növények.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmikor a kivágott szivarfa gyökere mindig kihajtott szüleimnél kertész azt javasolta hogy fúrjunk bele lyukakat és öntsünk azokba sót...
megnézed hol a lombkorona vége és azon akörön leversz egy betnvasat mintha karó lenne persze a karó is pont ugyan olyan jó majd az így keletkezett lyukat, lyukakat feltöltöd gázolajjal. Mivel a gyökér nagyjából akkora mint a lomb, beletalálsz a gyökérvég zónába és a talajnedvesség helyett a gázolajat szívja fel, amelytől a tápanyagcsatornák eldugunak, és 3-4 hét türelem utána fa elkezdi az elszáradást.
Ha a szomszéddal van ilyen gondod a telekhatárra ültetett fávalezzel a módszerrel te győzöl, mert a te térfeledről kiválóan tudod intézni.
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa a szomszéddal van ilyen gondod a telekhatárra ültetett fávalezzel a módszerrel te győzöl, mert a te térfeledről kiválóan tudod intézni.
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefávalezzel
Komment
-
Tapasztalom hogy sokan a tömítést is tömítik.. ha nem kell akkor is kenegetik a drága kenőcsöket. Pedig csak jó minőségű "papírra" van szükség ami nem szivárog át. Én szerelőpasztával kenem halványan hogy ne "süljön" össze,szerelhető maradjon. A kép bal oldalán... kb 10 éve használom,s még a 2/3-ad része megvan.1 kép
- 1 like
Komment
-
Én meg dühöngök
Egy rohadt lemez biztositóalátétet nem lehet Magyarországon venni, pontosabban a könyörgésem ellénére is csak 100db-ot
Hova a fenébe szállitják a 100as kötegeket, ahol án tudnék venni?
A motoromon MZ héblik vannak és van egy szép krómozott MZ világitáskapcsoló tokom. Gondoltam veszek bele belső részt
Csak olyat lehet kapni aminek a külső része is műanyag. Ez nem is lenne baj, de már önmagában a kapcsoló is selejt mert akad
Boltos igérte hoz "nyugati" gyártmányt
Nyugati gyártmány belső része áttéve az én tokomba primán kapcsolt a boltban
Haza érve viszont ahogy probáltam a duda gombja nem működik
Nem, mert nem a záró érintkezőt nyomja hanem a kapcsoló műanyag részét. Ráadásul adnak hozzá egy erős 2mm-es gumi lapocskát, ezért nem stimmel a tok furata a hébli bilincsére
Viszavittem, vissza is vette a boltos
Mipolán csövet se közel se távol nem lehet kapni felém. Vettem zsugorcsövet
Kuplung, fékbowdent nem lehet megfelelő vastagságban olyan hosszút venni ami jó lenne
Vettem vékonyabbat, remélem nem szakad el. A gyenge pont ugyis a vég beforrasztása
A németek meg meg vannak hülyülve
Hasonló kapcsoló, használtan 30€. Hülyék a másik oldalon
Láttam egy nagyon szép kapcsolót 10€-ért, de a posta is 10€
A hócipőm tele van mindennel!Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2019 jún. 21, 20:02.
Komment
Komment