Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Neten figyeltem levéltetű ellen. Oldott szappan... de nem akartam kínlódni ezért mosogatószert tettem bele+ ecetet + rézgálicot+ lekötőt. Pár nap mulva minden levél és termés megfeketedett és lehullott. A csemegeszőlőim is most teremtek volna,de nagyon csúnyán legyaláztam őket.
Mai nap csak festegettem+ kapcsolási rajzot értelmeztem+ kábelköteget gyártogattam+ kötözgettem... s sikerült elfáradnom. Még egy kapcsolót felpakolok és folyt holnap.
Kevés mész,amitől megtapad a leveleken a "permetszer",-bár inkább a csákányban hiszek.A borostyánt,vadszőlőt csákánnyal próbálom gyéríteni,de arra meg rá kéne szánni vagy két évet,hogy bedögöljön az egész,annyi időt meg nem tudok rászánni,-rettenetesen utálatos,haszontalan,élősködő növények.
Kevés mész,amitől megtapad a leveleken a "permetszer",-bár inkább a csákányban hiszek.A borostyánt,vadszőlőt csákánnyal próbálom gyéríteni,de arra meg rá kéne szánni vagy két évet,hogy bedögöljön az egész,annyi időt meg nem tudok rászánni,-rettenetesen utálatos,haszontalan,élősködő növények.
Amikor a kivágott szivarfa gyökere mindig kihajtott szüleimnél kertész azt javasolta hogy fúrjunk bele lyukakat és öntsünk azokba sót...
Ha ezek a novenyek gondot okoznak ki irtani ami el ismerem nem egyszeru de a bambusznad az az igazi na az feladja a lecket .A gyokerbol ha marad akar par centi arrol is kihajt es nagyon gyors a novekrdese .
Amikor a kivágott szivarfa gyökere mindig kihajtott szüleimnél kertész azt javasolta hogy fúrjunk bele lyukakat és öntsünk azokba sót...
Fát kipusztítani egyszerű:
megnézed hol a lombkorona vége és azon akörön leversz egy betnvasat mintha karó lenne persze a karó is pont ugyan olyan jó majd az így keletkezett lyukat, lyukakat feltöltöd gázolajjal. Mivel a gyökér nagyjából akkora mint a lomb, beletalálsz a gyökérvég zónába és a talajnedvesség helyett a gázolajat szívja fel, amelytől a tápanyagcsatornák eldugunak, és 3-4 hét türelem utána fa elkezdi az elszáradást.
Ha a szomszéddal van ilyen gondod a telekhatárra ültetett fávalezzel a módszerrel te győzöl, mert a te térfeledről kiválóan tudod intézni.
Tapasztalom hogy sokan a tömítést is tömítik.. ha nem kell akkor is kenegetik a drága kenőcsöket. Pedig csak jó minőségű "papírra" van szükség ami nem szivárog át. Én szerelőpasztával kenem halványan hogy ne "süljön" össze,szerelhető maradjon. A kép bal oldalán... kb 10 éve használom,s még a 2/3-ad része megvan.
Én meg dühöngök
Egy rohadt lemez biztositóalátétet nem lehet Magyarországon venni, pontosabban a könyörgésem ellénére is csak 100db-ot
Hova a fenébe szállitják a 100as kötegeket, ahol án tudnék venni?
A motoromon MZ héblik vannak és van egy szép krómozott MZ világitáskapcsoló tokom. Gondoltam veszek bele belső részt
Csak olyat lehet kapni aminek a külső része is műanyag. Ez nem is lenne baj, de már önmagában a kapcsoló is selejt mert akad
Boltos igérte hoz "nyugati" gyártmányt
Nyugati gyártmány belső része áttéve az én tokomba primán kapcsolt a boltban
Haza érve viszont ahogy probáltam a duda gombja nem működik
Nem, mert nem a záró érintkezőt nyomja hanem a kapcsoló műanyag részét. Ráadásul adnak hozzá egy erős 2mm-es gumi lapocskát, ezért nem stimmel a tok furata a hébli bilincsére
Viszavittem, vissza is vette a boltos
Mipolán csövet se közel se távol nem lehet kapni felém. Vettem zsugorcsövet
Kuplung, fékbowdent nem lehet megfelelő vastagságban olyan hosszút venni ami jó lenne
Vettem vékonyabbat, remélem nem szakad el. A gyenge pont ugyis a vég beforrasztása
A németek meg meg vannak hülyülve
Hasonló kapcsoló, használtan 30€. Hülyék a másik oldalon
Láttam egy nagyon szép kapcsolót 10€-ért, de a posta is 10€
A hócipőm tele van mindennel!
Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2019 jún. 21, 20:02.
Komment