horex eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
- 1 like
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése, ami az üzemanyag szivattyúja ha jól értelmeztem a működését.
Kaptam, állitólag újkorán is sokat kellett rángatni
No majd akkor szétszedem a porlasztót.
Még egy kérdés. Hogy működik ennek a gyújtás beállítása
Láttam egy érdekes megoldást
El se tudom hinni hogy nagybátyám kézi kaszával tolta le a mittomén hány holdat és az asszony meg szedte a markot, és kötözteВсім привіт . Прийшла пора косити траву.І для полегшення роботи я зробив таку приспособу для косіння високої трави.Ця насадка легка та проста в виготовленні....Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2024 jún. 16, 21:09.
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan ketmembran
Melyik membrán van felül a "gumi félgömb" felé, a vastagabb vagy a vékonyabb?
Éshát milyen hibát keressek azon kívül hogy a gázkar/kis lemezke a porlasztón valahogy elgörbült, nincs a helyén. Isten bizony nem feszegettem
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevastagabb vagy a vékonyabb?Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2024 jún. 17, 19:10.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEl se tudom hinni hogy nagybátyám kézi kaszával tolta le a mittomén hány holdat
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMelyik membrán van felül a "gumi félgömb" felé, a vastagabb vagy a vékonyabb?
- 1 like
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseModelltol fugg van olyan karbi amelyikben minda ket memran ugyanazon az oldalon talalhato
Ez volna a kiindulási alap:
Ez pedig a porlasztó, már amennyire látszik:
Azon kívül, hogy Walbro pontos típust nem tudok róla. Ezt a gépet ezzel adták el annyi biztos.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2024 jún. 19, 20:53.
- 1 like
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy kozdarab valasztja el oket amlyken kivannak alakitva a megfelelo formak es lulak a mukodeshez.
Komment
-
Storno
Szomszéd éppen nem aludt, átszóltam telefonon és átadtam neki a gépet
Miért kellett hozzányúlni h nem értesz hozzá, tele van olajjal, és forditva vannak visszarakva a membránok Kussoltam
Nagy nehezen kipörgette belőle az olajat miután szét/összerakta a porlasztót, de légszűrő nélkül nem lesz jó
Ha nem találom elvágok egy darab szivacsot az volt benne, de meglesz az is mert nálam rend van . A légszűrő műanyag tető megrepedt, majd megforrasztom. A damil betöltés nem erősségem és mostr azt kellene, majd
Simsonon is dolgoztam egy sort eladásra, meg a kezembe került egy halom dolog a sufniból, mennek a netre
Mára elég is nekem , ennyitöl is kikészültem
Azért megkérdem, van valakinek fotója két fékkulcsos nagyfékdobos Pannonia első kerékröl, a fékpofáktól?
Mi az hogy két kis pöcök mozgatja a pofákat? A másik kulcs normális. Ezzel gond nélkül motoroztam, de most mégis értetlenkedem
- 4 likes
Komment
-
Meghirdettem a Simsonomat S51.
Röhelyes árak vannak a neten Simsonból
Elszégyeltem én is a magas ár miatt , amnúgy is eladni akartam, csökkentettem elég rendesen
Hárman rámrontottak
Egy fickó aznap este fél10-kor jött valahonnan az Alföld felől és elvitte 380ezerért. Meg kell mondani sajnálom és olyan üres az előszoba. Én olyan vagyok aki a tárgyakhoz ragaszkodik
Sorra kerül megint a Horex, de elöbb ki kell vernem a balhét az okmányirodában a lakcímem miatt
- 1 like
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValami ilyesmi a karbi?
Össze kellene rakni, de semmi energiám hozzá
Vettem mást is ami kétemberes összeállitás.. Senki aki megfogná a gerenda/cső végét. Mindegy bizonyára megoldom
- 2 likes
Komment
-
Tudom itt mindenki a 30-80ezres elektromos autóemelöt használja.
Most a szegényxeknek adok főzési tanácsot hogy kell vízzel főzni
A legtöbb emelő menetes végén van egy darab kilógó vas fül egy lyukkal, azon át kell löködni egy varsudat és tekerni nem egész felet
Meg lehet emelni és visszasűlyeszteni az autót amig fiatal az ember
27-es anya elvágva keresztbe és joöbbról balról ráhegesztve arra a kis vasfülre.
Erre már stimmel a crova/dugókulcs 32mm-es kulcsa, abba a tövid toldat és a racsnis kar
Ekkor mér könnyedén ls gyorsan jobbra/balra rángatva a racsnit könnyedén emelkedik és sűlyed az autó
Egy keréknél ez pompás megoldás, de 8 kereket két emelővel össze-vissza csereberélni unalmas és időrabló
Komölyan mondom ma éjjel megállmnodtam
Reggel körbenhéztem a neten és dögivel van 1/4"hatszögről 1/2" négyszögre átalakitó.
Majdnem rendeltem ólcsón három különböző méreetet, de mininek aNNYI, és a posta
eLUGROTTAM A KÖZELI SZERSZÁMBOLTBA és volot, vettem efy megvelelőt
A képek mutatják miröl van szó. Ezek után az akksis fúrógépemjet fogom autóemelőként hasznlni, de inkább ne kelljen iparszerúen kipróbálni. Itthon persze teszek egy tesztet
Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2024 júl. 18, 16:23.
- 4 likes
Komment
Komment