Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Azért ne hagyjuk ki a veterános ,túrás, chopperes sorból a 65-ös ,75-ös korosztályt sem a Simson Star-al ,vagy a Schwalbe-val! Szeretem nézni az itteni "kis " öregeket ahogy "repesztenek" a Star-al , vagy Schwalbe-val
    40-el a kisbolt irányába (csíkos sárga szatyor a kormányon ) ,régi sisakba .Igaz ,hogy egy takarítás ráférne a motorjaikra ,de egy rugásra indulnak .Azért szeretnék én is 70-75 évesen még motorozni .

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      40-el a kisbolt irányába (csíkos sárga szatyor a kormányon) ,régi sisakba .Igaz ,hogy egy takarítás ráférne a motorjaikra ,de egy rugásra indulnak .Azért szeretnék én is 70-75 évesen még motorozni
      Én meg azért, mert az azt jelenti hogy még élek, és tudok mankó nélkül mozogni. Ja ! És megtudom venni a benzint.

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Azért szeretnék én is 70-75 évesen még motorozni .
        Én is szeretnék, de nem csak boltba járni egy starral vagy babettával, vagy kertikapával, hanem túrázgatni, felújítani még 1-2 régi motort és együtt motorozni a fiammal/lányommal, unokáimmal.

Komment

Mindenki előtt ott van hogy megéri azt a kort .Az egyik nagyapám most 85 éves (Betegsége :fáj a térde !) öt évvel ezelőtt még motorral ment a boltba.

Komment

Click image for larger version

Name:	beolvasás0001.jpg
Views:	1
Size:	132.8 KB
ID:	131762 Egy kis után gyártás...

Komment

Huhaaaa! Miket nem beszéltek itten kérem!!! 70-80 évesen motorra ülni??? Én az elődeim alapján jó ha megélem a 61-et (Apám, Nagyapám 60 után elmentek:-)))) Én ezért azt mondom, 60 után minden év ajándék.:-((( nem is igen tervezek 0 év utánra..-((((
              Na de nem ezért írok. Nekem is nagyon tetszenek az ÖREGEK akik csuda módon néznek ki a igen leharcolt járgányaikon, DE MOTOROZNAK!!!! Remélem én is legalább ilyen furcsa szerzet leszek valamikor.:-)))))
              Na és akkor a brahizok!!!! Tapasztalatom, hogy a VETERÁNOS vagy chopperest esetleg túramotoros a MOTOROS!!!!
              A crossmotoros, és a speedesek inkább a nekem megszaladt , vagy apuka megveszi, és igaz még életemben nem láttam motort közelről, de nekem van , és én megtehetem tipus. Tisztelet a kivételnek!!!!!!!!!
              Persze kellenek a vese donorok is!!!!! Most ezzel nem akartam morbid lenni, de a motor egy qrva veszélyes üzem, még normálisan is, ha pedig csak pacik vannak ,viszont ész nuku......................................

Na , hogy eltévedtem. Kerestem egy helyet ahol lehet csak úgy írni, erre válaszolgatok.:-)))
              Tehát , szépen megkérném, aki tud válaszoljon, mért nincs nekem első sorban IDŐM, másod sorban PÉNZEM, harmad sorban úgy összességében LEHETŐSÉGEM, hogy annyi motorozzak amennyit szeretnék?????
              Dolgozom, napi 12-14-16- vagy még többet, heti minimum 5 ,de inkább 6 nap, nem mehetek szabira, nagyon betegnek sem illik lennem, még sem élek úgy ahogy egy NORMÁLIS országban elvárható lenne!!! Bennem van a hiba??? Mit teszek rosszul???

Komment

Erre szokták azt mondani : "aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni "!Tetszett a vonal feletti bevezetőd ! Főleg ez ,ami annyira fedi a valóságot !

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A crossmotoros, és a speedesek inkább a nekem megszaladt , vagy apuka megveszi, és igaz még életemben nem láttam motort közelről, de nekem van , és én megtehetem tipus. Tisztelet a kivételnek!!!
                Persze a kivételekről tényleg ne feledkezzünk meg !!

Komment

Túl sokat dolgozol :P

Komment

Nekem mondod????:-)))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A crossmotoros, és a speedesek inkább a nekem megszaladt , vagy apuka megveszi, és igaz még életemben nem láttam motort közelről, de nekem van , és én megtehetem tipus. Tisztelet a kivételnek!!!
                      Én úgy vagyok vele, hogy ők is emberek és ők is motorosok és ugyanúgy tisztelet övezi azt aki tudja értelmesen használni akármelyiket. És még az sem igaz, hogy köztük több az idióta mint köztünk, mert mi is vagyunk annyira hülyék mint ők, csak alattuk olyan ménes van amit nehezebb kordában tartani és aki ész nélkül vágtat az alól előbb-utóbb szétszalad.

Amúgy ez az "apuci megveszi" dolog az elmúlt 5-10 évben terjedt el nagyon, előtte nem tapasztaltam ennyi tudatlan motorost (bár én sem vagyok nagy veterán a 23 évemmel, de idősebbek és saját tapasztalataim alapján merem állítani) és ez nem csak a speedesek között van, hanem előfordul choppereseknél, túrásoknál, de még veteránosok között is akad akinek megvették a milliós pancsit, vagy akármit mert "az én fiam ne szégyenkezzen holmi ócskaságon." Az a különbség, hogy az egyikből szervdonor lesz, a másikból meg talán értelmes ember (rosszabb esetben meg nepper).

A lényeg, hogy amiatt ne skatulyázzuk be az embereket, hogy milyen motor van alattuk. Mindenhol vannak értelmes emberek és seggfejek ugyanúgy.

Komment

Teljesen igazad van. Csak tudod a pitbull is kutya, mint pl. a tacskó, csak valahogy a tacskók ritkábban lesznek ámokfutók.
                        Tehát nem azt mondom , hogy a motor határozza meg az ember tipusát, de minden kép vissza utal a személyiségére.
                        Természetesen a KÍVÉTEL erősíti a szabályt!!!!!!!!

Komment

Nem tudom pontosan melyikőtök, de asszem Mumus és Chemotox is keresett km órát. Szerintem ezek jónak tűnnek.
                          Pannónia kilométerórák

Komment

Ilyenek nekem is vannak.
                            Ennyit érnek?

Komment

hááát azért ettől olcsóbban is lehet szerezni azért, de ki kell fogni

Komment

Köszi szépen! Én kerestem, de ezek ennyit nem érnek meg, meg ennyi pénzem sincs rá.

demeter, ha van fölös kilóméterórád és esetleg ennél olcsóbban is tudnád adni akkor lehet érdekelne Tudsz itt, vagy privátba képet küldeni? Meg megbeszélni a részleteket?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X