Sajnos a szép, és teljesem működő (belül felújított) Km-óráknak megkérik az árát. Tudom balek vagyok , de én 10 felet vettem mindkét órámat. Igaz tuti helyről. Az egyik már vagy 5-6 éve működik hibátlanul, a másikat lényegében befektetésnek, vagy is inkább előre látásból vásároltam. Sajnos az az óra még elcsomagolva várja , hogy feléledhessen a TLF-en. Ugyan így jártam a "pöcs" lámpával is. Megvettem amikor éppen volt eladó (akkor még motorom sem volt hozzá:-))) azóta is itt díszeleg az íróasztalon.:-)))) Poén , amikor megvettem, és ide tettem, felhívtam drága egyetlen nejem figyelmét , hogy ez nem szemét, ki ne dobja , ha ne agy úristen valami hirtelen történne velem.:-))))
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Csak poénnak szántam a beírást, nem hiszem, hogy számoknak kéne most pörögni a szemem előtt.
Tuzi, szerintem nem vagy balek, én is kalkulálom a felújított órát a költségvetésben. A '73-as motoromra vettem 2000-ben gyári új 160-as órát 4500-ért, azóta minden ár több mint a duplájára emelkedett, úgyhogy 10 körül elfogadom az újat-felújítottat 2012-ben.
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak poénnak szántam a beírást, nem hiszem, hogy számoknak kéne most pörögni a szemem előtt.
Szeretnék venni egy dugókulcs készletet nyomaték kulccsal kiegészítve és találtam egy ábrát.
Ha valaki tudna korrektebb irodalmat ajánlani jó lenne, mert a fémipari dolgok elég messze állnak tőlem.
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA mai nappal csatlakozom a nagymotoros jogosítványosok táborához!
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA mai nappal csatlakozom a nagymotoros jogosítványosok táborához! Úgy érzem ezt most le kellett írnom!
Széles utat, olcsó benzint és gumifákat kívánok!
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi nektek!! Már várom a motorozást nagyon!!
Motor - van.
Jó idő - van.
Akkor meg mi kell még?
Uccu neki, és járatni azt a motort!
- 1 like
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor meg mi kell még?
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan egy előnye az ukrán határ közelében élni...300 Ft egy liter.
Komment
-
Már írtak itt pár gratulációt. Csatlakozom én is!!! Ahogy a mi köreinkben barátok közt szokás (itt mindenki mindenki barátja:-)))) Széles utat , szűk lukat.:-)))))
Na jó ez kicsit erős. Legyen inkább a másik , az nem annyira közvetlen. Ezt vadidegenek is szokták kívánni egymásnak. Hatóság , és balesetmentes szép napot (esetedben ,napokat) kívánok.
Komment
Komment