Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Én csak lemez szovjet harckocsit keresek zöld szinben, óòðрôõõцfelirattal és 355-ös toronyszámmal komplett állapotban, de sehol nem lelek.
Amit meg én keresek, az 7 melódiás karóra, illetve volt a piacon zenélős kulcstartó, de sajnos körülírni nem tudom, de ha látnák egyet felismerném Mondjuk 7 zenés órát találtam újat is, csak nem vitt rá a lélek megvenni, mert csomagküldő szolgálatos helyen találtam rá.
Sajnos gondban vagyok,melynek okai egyenlőre nem nyilvánosak és ezért csak visszafogottan tudok részt-venni,a fórum,számomra igen fontos mindennapjaiban.A problémám nem egészségügyi,sokkal rosszabb,-hivatalos,-cégügyes és határidőket kell tartanom,ezért egy jó ideig visszafogott lesz a jelenlétem,de ezt ne vegyétek úgy,hogy hűtlen leszek,ehhez a közösséghez valaha is.
Tudom magamról,hogy minden nap be fogok jelentkezni és olvasni fogom a hozzászólásokat,de sajnos konstruktív hozzászólásokra nem fog telni tőlem a "hatóságosdi" miatt,remélem túlélem ezt az egészet és akkor ismét aktív leszek.
Szeretettel üdvözlök minden fórumozót,(még Colit is):Che
OdinHEM, sinter és 10 további látogató kedvelte ezt.
Nekem van Bár szíjjak nélkül egy MAGNUM márkájú...sose láttam még működni, de szerintem menne. Ha gondolod, küldj egy címet priviben, és egy borítékban elküldöm neked, nekem úgyis csak itt hányódik a számítógépen.
A hatóság az komoly dolog. Elégítsd meg ezt az éhes oroszlánt, de ne hagyd, hogy felfaljon!
Remélem nem hagysz minket hsz. nélkül sokáig. Együttérzéssel kívánok széles utat és jó gyújtást!
Üdvözlettel: CZsolti
Kedves Blackmumus!2012. jun.20.ai hozzászólásodat olvastam a lakkból sem szabad kihagyni az edzőt szerintem és ha szárító nincs legalább infrázni kell mert máskülönben nem lesz kellő kemény. Ezért a leg ideálisabb a kabin ott por sincs és lehet szárítani is. Ez persze az én satnya véleményem csupán. Én nem festeném nitróval, már azok sem a régi keverések mikor még jobb nem volt és az autókat is evvel fényezték. Jó kavarást és benzingőzöst! Üdv. Sepy.
Alkatrész ügyben kérnék egy kis segítséget. Szóval a bordás szíjam feladta a küzdelmet és vettem másikat. Igen ám de ez meg olyan feszes hogy több bajt csinál mint ahány gondot megold(és csak ez van a boltokban amit ismerek sajnos :/ )... Az egyik gond hogy a nagy bordáskerék ferdén áll tőle ezért folyamatosan dörzsöli a kis bordáskerék oldalán a kuplungut, és ez még a kisebbik. Mióta az új szíj van fent a generátor álló és forgórésze összeérnek... Szóval annyi lenne a kérdésem hogy nem tudtok egy boltot/embert aki árul normális szíjat a 210-es babszikhoz?
Előre is köszi a segítséget .
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2013 márc. 03, 11:41.
Komment