wsievers eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Szervusztok Barátaim!
Sajnos gondban vagyok,melynek okai egyenlőre nem nyilvánosak és ezért csak visszafogottan tudok részt-venni,a fórum,számomra igen fontos mindennapjaiban.A problémám nem egészségügyi,sokkal rosszabb,-hivatalos,-cégügyes és határidőket kell tartanom,ezért egy jó ideig visszafogott lesz a jelenlétem,de ezt ne vegyétek úgy,hogy hűtlen leszek,ehhez a közösséghez valaha is.
Tudom magamról,hogy minden nap be fogok jelentkezni és olvasni fogom a hozzászólásokat,de sajnos konstruktív hozzászólásokra nem fog telni tőlem a "hatóságosdi" miatt,remélem túlélem ezt az egészet és akkor ismét aktív leszek.
Szeretettel üdvözlök minden fórumozót,(még Colit is):Che
- 12 likes
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmit meg én keresek, az 7 melódiás karóra"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElégítsd meg ezt az éhes oroszlánt, de ne hagyd, hogy felfaljon!
- 5 likes
Komment
-
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEladó Alkatrész, felszerelés Győr-Moson-Sopron: Eladó egy pannonia p 20as blokkchemotox kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Bár az így forgatott hengerfej és abban a rögzítóvilla helyén megvalósított ventillátorrögzítés figyelemreméltó!
- 2 likes
Komment
-
Kedves Blackmumus!2012. jun.20.ai hozzászólásodat olvastam a lakkból sem szabad kihagyni az edzőt szerintem és ha szárító nincs legalább infrázni kell mert máskülönben nem lesz kellő kemény. Ezért a leg ideálisabb a kabin ott por sincs és lehet szárítani is. Ez persze az én satnya véleményem csupán. Én nem festeném nitróval, már azok sem a régi keverések mikor még jobb nem volt és az autókat is evvel fényezték. Jó kavarást és benzingőzöst! Üdv. Sepy.Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szép napot mindenkinek .
Alkatrész ügyben kérnék egy kis segítséget. Szóval a bordás szíjam feladta a küzdelmet és vettem másikat. Igen ám de ez meg olyan feszes hogy több bajt csinál mint ahány gondot megold(és csak ez van a boltokban amit ismerek sajnos :/ )... Az egyik gond hogy a nagy bordáskerék ferdén áll tőle ezért folyamatosan dörzsöli a kis bordáskerék oldalán a kuplungut, és ez még a kisebbik. Mióta az új szíj van fent a generátor álló és forgórésze összeérnek... Szóval annyi lenne a kérdésem hogy nem tudtok egy boltot/embert aki árul normális szíjat a 210-es babszikhoz?
Előre is köszi a segítséget .Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2013 márc. 03, 11:41.
Komment
-
Gondolom T-5 ről van szó:
Fényszóró: 6V 35W bilux
helyzetjelző:6V 1,5W
kilométeróra: 6V 1,2W
Dinamóval szerelt gépnél 6V 3W szofita töltésjelző
féklámpa: 6V 10W
hátsó lámpa 6V 3W"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
Komment