Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ma igazán jó, és hasznos napom volt. Lehetőségem volt hosszasan beszélgetni ApaE-val aki megígérte, ha nem jön közbe semmi , eljön Tiszakeszire. Továbbá voltam Jókernél, aki értetlenül nézett rám, mikor Pannóniát kerestem nála a barkácsboltban. ( Előtte egyikükkel sem találkoztam személyesen ) Örülök hogy megismerhettem őket. Jóker még a " csőhajlítós " barátjának is bemutatott, akinél hasznos infókkal gazdagodhattam.
Tudom hogy eretnekség amire készülök de szerintetek mi ütött az "ifjoncba"? Akárhányszor megállok leáll(konkrétan amint szétkapcsol a kuplung), ráadásul utána alig akar beindulni... https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0512175024.mp4
(Ez pont azután készült hogy fogta magát és leállt, a motor természetesen meleg...)
Nekem konkrétan lövésem sincs mi lehet. Az érdekesség az hogy csak az alapjárat közelében szórakozik. Nem eszik többet, rendesen kiforog és "gyorsul" is.
Alapjárat / alapjárati fúvóka esetleg?
El is tömődhet, bár gondolom van benne szűrő; de az is megeshet hogy a fúvóka kirázódik és így töménytelen mennyiségben ömlik be a benzin. Ha leállás után gázadás mellett könnyebben indul, mint nélküle akkor esélyes, hogy többet kap mint a szükséges alapjárati mennyiség.
Apropó, ha már kocsma: ki látta a Dreher reklámfilmjét?
Ha leállás után gázadás mellett könnyebben indul, mint nélküle akkor esélyes, hogy többet kap mint a szükséges alapjárati mennyiség.
Ugyanúgy alig akart indulni, érdekesség hogy a gyertya hézagának csökkentése javított a szitun valamelyest de csak tüneti kezelés. A probléma továbbra is fenn áll csak az indítás lett könnyebb. Holnap előhalászom a hézagmérőt és lemérem, gyári adat alapján 0,7-0,8 között kell lennie. Szemre amit belőttem az szerintem kisebb de kiderül.
Ha mindenáron pötyögni akarsz: hátétépé kettőspont per per www pont jútyúbe pont com /watch?v=TEpG60FBeCw
Gyanítom, mobil eszközről (ájfóne?) néztél be ide, és ott nem látszott a video a flash miatt.
Épp fordítva történt. Az asztali gépen nem látszott. A tableten viszont igen. Végül azon is néztem meg.
Komment