Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
A Giulietta , és a 75 , 90 totál más méretű Hardy-val volt szerelve mint a Zsiguli.... és ráadásul három is volt benne(kereszt nincs benne!) , mindíg a legdrágább ment tönkre . Az Alfettánál is, a kardán a motor és a kuplung közé esik , (egybe a váltóval , és a difivel ) vagy úgy van mint a spider -nél ????? Szivesebben tettem volna a ladáét , mert alaphangon 30e-be fájt egy ilyen malőr ....
Vettem a motorra egy pár felcsatolható oldalbőröndöt(szerintem német,de nem krauser)a Sepiére hasonlít nem tudom zárni.
Van használható megoldás a nyitás-zárásra,vagy beszerezhető tartalék kulcs?
Minden záron "2"-szám szerepel ebből kiindulva gondolom nem túl sok variáció lehet.A közeli kulcsmásoló 30km(megszünt)a következő túl távoli.
Barmolni nem szeretném és igy használni sem tudom.
Várom a tippeket!!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Nem tudom milyen a kialakítása(egy kép nem lenne rossz) No de lehet hogy lemezszekrényzárat, vagy valamilyen bútorzárat bele lehet faragni. Akár faragás nélkül is. (lemezszekrény zár fülének átalakításában csak a képzelet szabhat határt. Így elég sokoldalúan használható, és nem is drága)
Vettem a motorra egy pár felcsatolható oldalbőröndöt (szerintem német,de nem krauser)
Azért próbáld csak meg a Krauser csomagtartóba beletenni. Szerintem passzolni fog. Ha a Sepyét netán Mezőtúron készítették, akkor meg biztosan Krauser-utánzat, mert az enyém is ott készült, csak nem üvegszálas, hanem vákuumszívásos technológiával. Egyébként ugyanaz az ember csinálta mindkettő variációt.
Szerintem ez az embléma rajt a Hein Gericke bocs ha nem így írják.
Nekem két motoron is Nonfango van mindegyik a motorral jött, viszont a kulcsuk ugyanaz.
Szerintem faragás előtt próbáld meg valakitől akinek van ilyen kölcsönkérni egy másolásra természetesen próba után.
Mateapu! Passzol a nálunk is kapható után gyártott keretbe, bele próbáltam mert a 350-es-sel én is kaptam egy párat melyen ui. zár van. Egyenlőre kulcsilag nincs megoldás/ az enyémnek sincs meg/ a kulcsmásoló széttárta a kezét sajna nincs megoldás jelszóval!. Még megpróbálok egy másikat ki széfet és jármű ajtót is nyit hátha tud okosat mondani!.
Mindenre van megoldás, én is pl balszerencsémre kint németbe becsuktam a kulcsot a kocsi csomagtartójába. Még szerencse hogy ADAC-os emberke találékony volt, légpárna-ék-hajlított acélrúd kombóval kinyitotta.... (rongálás nélkül, előbb a vezető ajtót utána többit megoldottam)
Komment