Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)
Collapse
X
-
Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/Címkék: 125, 207, 250, 350, alkatrész, apró, benzin, biztosítás, borzek, bowden, börze, che, duna, fék, felújítás, forgalmi, gázolaj, gépkönyv, gumi, henger, ismeretlen, jármű, kekkh, kollarg, kormány, költségek, max, minősítés, motor, motorozás, mozaik utca, munka, műszaki vizsga, mz, nagy, olaj, p10, pannónia, rendszám, sebesség, szerelő, szerszám, túra, versenymotor, veterán
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Intrepid ! A logód téged ábrázol miután észrevetted hogy üres a kád ??
- 3 likes
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég jó, hogy valamelyik nap azt írták, hogy most csökkenni fog!
Megyek, televeszem a kádat, csak nehogy úgy járjak, mint a Hofi, hogy az anyós leengedte!
Újabb csúcson a benzinár - Hir24A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Most én is ilyen Castrolt használok. Utolsó flakon volt a helyi motorosboltban, még 39 forinttal olcsóbban jutottam hozzá a fenti árnál, mert nem vitték. Bezzeg mellette az Arol nem volt akciós és abból volt vagy 20 flakon, mert az nagyon fogy..
Felkészülésként én beruháztam új nadrágra, amit ma fel is avattam: átgurultam a benzinkútra, megtankoltam és az egész téli autózás miatt megszokásból normális (nagyobbacska) gázzal indultam a kútról kifelé. Persze a tanksapka szellőzőjén azonnal kifújt a benzin, mintha valami bálna volna. Nagyon szépen be lettem terítve keverékkel...
De legalább már tudom hogy milyen ostoba tudok lenni.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
Újabb drágulás:
Megint drágul a benzin! | Gazdaság | Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu
Ezzel maguk alatt vágják a fát csak még nem vették észre...
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzzel maguk alatt vágják a fát csak még nem vették észre...A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
Komment