Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)

Emberek!

Jön a motoros szezon!
    Nőnek és csökkennek is az üzemanyagárak szerdán
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Ezen már nem lepődök meg. De szerintem veterán tulajdonosok lehetnénk a legnagyobb felháborodással.
    Jó hogy a benzint meg kell venni, de többnyire a 2T olaj is dukál mellé.
    Bár nekem nincs más járművem amit etetnem keljen így az évi kb. 5e kilométert még kibírom.

Komment

Hát ezzel nem lehet semmit se csinálni, max annyit hogy nézed hol adják a legolcsóbban a naftát...

Komment

Még jó, hogy valamelyik nap azt írták, hogy most csökkenni fog!

Megyek, televeszem a kádat, csak nehogy úgy járjak, mint a Hofi, hogy az anyós leengedte!
        sepy és mittom kedvelte ezt.

Komment

Kedves Intrepid ! A logód téged ábrázol miután észrevetted hogy üres a kád ??
          sepy, Intrepid és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ha én teletankolom az összes xart ami otthon van,az IMF rögtön bovliba sorolja a családom:-)
            dongos78 és -t5- kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Kedves Intrepid ! A logód téged ábrázol miután észrevetted hogy üres a kád ??
              Ez csak egy sima tankolás volt!
              OdinHEM, és kedvelte ezt.

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Még jó, hogy valamelyik nap azt írták, hogy most csökkenni fog!

Megyek, televeszem a kádat, csak nehogy úgy járjak, mint a Hofi, hogy az anyós leengedte!
                Ezt már leengedheted, mert itt az újabb emelés!
                Újabb csúcson a benzinár - Hir24

Komment

Ha a kutya nem rágta volna szét tavaly a felfújható medencét, akkor most azt is televenném!

Épp most olvastam, +7Ft!!! már az osztrákoknál is olcsóbb!

Komment

Idefigyeljetek Emberek!

Van egy "kis" jó hirem is, akinek a motorja ezt szereti! Most vettem az OBI-ban, 1999,- Ft. Szaladjatok még hagytam egy keveset!

Komment

Most én is ilyen Castrolt használok. Utolsó flakon volt a helyi motorosboltban, még 39 forinttal olcsóbban jutottam hozzá a fenti árnál, mert nem vitték. Bezzeg mellette az Arol nem volt akciós és abból volt vagy 20 flakon, mert az nagyon fogy..

Felkészülésként én beruháztam új nadrágra, amit ma fel is avattam: átgurultam a benzinkútra, megtankoltam és az egész téli autózás miatt megszokásból normális (nagyobbacska) gázzal indultam a kútról kifelé. Persze a tanksapka szellőzőjén azonnal kifújt a benzin, mintha valami bálna volna. Nagyon szépen be lettem terítve keverékkel...

De legalább már tudom hogy milyen ostoba tudok lenni.
                      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Újabb drágulás:
                        Megint drágul a benzin! | Gazdaság | Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

Ezzel maguk alatt vágják a fát csak még nem vették észre...

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ezzel maguk alatt vágják a fát csak még nem vették észre...
                          Lassan már csak alattuk lesz fa, mert alattunk már régen kivágták!

Komment

Még van alattunk de már igen nyekereg, nem sok kell neki hogy recsegni kezdjen...

Komment

Hála a jövedéki és egyéb adóinknak a spanyolok is olcsóbban tankolnak!
                              gázolaj napi árfolyamon~407 Ft

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X