Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dnepr 650. .... csináld magad. De hogy?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

a gyújtáskapcsolónál nincsenek számok.
    Itt vannak számok:
    http://www.goodkarmaproductions.com/..._16_wiring.jpg
    Vagy itt az Uralé, emberi nyelven:
    http://file1.npage.de/007439/76/bild...ginal-lars.jpg
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 dec. 18, 15:31.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem sok ilyen Orosz csoda fog futni a Német utakon az biztos.Csoda azért is mert biztosan szépen fog működni és nem BMW! bár ahogy össze hoztad igazán most lesz közel hozzá!

Komment

Jo estet Urak

Az ural kapcsolasi rajzot valasztottam német nyelven. Viszont nincs rajt az olajnyomás visszajelző. Az a kerdesem, hogy a gomba nyomás nélkül testel, tehát ha a visszajelző izzot nézem, olajnyomás nelkül vilagit, viszont ha van nyomás, akkor a gomba szétkapcsolja a testet es az izzo elalszik. Vagy nyomás miatt testeli le az izzot es emiatt alszik el?

Komment

Az a kerdesem, hogy a gomba nyomás nélkül testel, tehát ha a visszajelző izzot nézem, olajnyomás nelkül vilagit, viszont ha van nyomás, akkor a gomba szétkapcsolja a testet es az izzo elalszik. Vagy nyomás miatt testeli le az izzot es emiatt alszik el?
          Az általam ismert orosz olajgombák,testet adnak:ha nincs nyomás. Lada, MTZ, T-150, Jumz.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A ket unnep között befezem az elektromos rendszert. A blokk már a vazban, az első kerék szinten, fekkel mindennel együtt.

Kivanok minden forumozonak Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog új évet.

Komment

Szervusz Pista!

Gratula a sikerhez! Boldog Karácsonyt kívánunk mi is!

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Az általam ismert orosz olajgombák,testet adnak:ha nincs nyomás. Lada, MTZ, T-150, Jumz.
                A Dneprben is Lada olajgomba van.
                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 dec. 28, 17:46.

Komment

Igy az év végére leirom mit jelent hosszu vaz utan rovid vázat venni. Az első es legfontosabb, faragas nelkul nem fer be a hátramenetes váltó. En sima k750 valtot tettem be, ruki nelkul. No de itt indul a buli. Ha k65 vagy k68 karbit teszünk fel normál k301 után, akkor karbi atalakito kell. En tettem alá bakelit hőzáró lapot, 5 mm est. No ezutan a horganyozott szivócsövek NEM férnek be. Én ugy gondoltam levágom őket. Srégre kell vágni, külömben nem passzol a gumi a karbi és a szivócső közé. Sok sikert! Az en idegeim elfogytak ezen muvrlet közben. Kipufogó. ...ugy dontottem hogy 2 in2 a hpsszú vastag dobosból. A fekpedal nem fer el.... ket fajta pedal van. Az egyik kisivű, a masik nagyívű. Hat a kicsi nem fért el a K65 karbi alatt, igy betettem a masikat, jól nezett ki, viszont a nagy kipufogodob miatt nem tudtam lenyomni. Gondoltam 2 in 1 kozosítővel megoldom a dolgot. Hat persze hogy nem fer el a kozositő dob, megpedig azert, mert a kozositő hosszu vaznál a sztender es a blokk között megy. A rovid vaz miatt viszont nem fer el. Igy a jobb oldali kipufogó dobot be kellett hogy kalapáljam. Ez volt a hét tapasztalata. Lassan kész a motor. Ilyenkor gondolja azt a laikus hogy ohhhh, pik pak és már kesz is. Aha....ilyenkor jon az igazi mélytorkos szop*s! Elmeletileg mi den passzol de gyakorlatilag semmi nem mukodik. De ez is amolyan orosz népi kulonlegesség!

Köszönöm szépen a karacsonyi koszontoket, lassan eljon a 2016 os év. Megint egy evvel oregebbek lettunk....

Komment

Ezeket nem kérdezted. Nekem az egyedi karbifordító ( 8mm vastag,a "gyári" 10 és 12mm) K-63 mal, Jawa hőszigetelő bakelittel, vas szívócsővel elfért. Semmit se kellett vágni, a képtáramban vannak képek. A nagy dobok nem férnek el, mert a hosszú váznak más a fékkar felfogatása is. Továbbá a K-650 volt a rövid vázú, és azon a 750 es dobjai, és ahhoz hasonló hosszú könyökjei voltak.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 dec. 30, 22:44.

Komment

Még pár gondolat. K750 lámpafejem van. Abban ugye van egy töltés visszajelző izzó meg egy boztosíték. En ugy gondoltam hogy az mt gyujtáskapcsolot fogom hasznalni, abból is a zárt, alsó kiveztéses típust(mt 16). A gondolat csodás, de itt indultak a bajok. Betettem az uj GYK-t. Viszont itt már van olajnyomás es töltés visszajelző. Ezeknek van egy hüvelyük! Amit ha a két eredeti firaton ami a GYK mellett van jobbrol ill. Balrol be akarok tolni, akkor a két visszajelző nem fér el a gyujtáskapcsolótól. Luk behegeszt, majd 5 mm el odébb ujra kifur.... sok sok szop*s. De valamiert megis csinalja az ember...

Mas munka utan bent ul a kanapén, én meg megyek a garazsba magam szopatni meg faragni a ruszki acélt....sokan mondtak hogy beteg vagyok, de en inkabb megszallottnak neveznem magam. Engem ez éltet, de sokan nem tudják milyen az amikor az ember a saját keze munkáján ül. Bizony beteg vagyok, de hála istennek dnepr és nem influenza! !!!

Komment

Viszont itt már van olajnyomás es töltés visszajelző. Ezeknek van egy hüvelyük! Amit ha a két eredeti firaton ami a GYK mellett van jobbrol ill. Balrol be akarok tolni, akkor a két visszajelző nem fér el a gyujtáskapcsolótól.
                        Amúgy nem tudod betolni, mert a hűvelyes szabványlámpának nagyobb luk kell amúgy is.

Komment

Azért nem kerdezek meg mindig mindent, mert kell hogy gondolkozzak en is. Ez is a kaland része. Erre valo a lego, megvan a rajz, osszerakom es kesz. Rajz itt is van csak ez amolyan Indiana Jones verzio, van terkep merre menj mit csinalj, de utkozben mindig jon meglepetes!

Komment

Megint egy evvel oregebbek lettunk...
                            S tapasztaltabbak..................

Komment

Tapasztaltabbak. Hat igen. Lassan Elkészül a motorom. Lezárul ez a topic. Meg teszek fel majd kepeket, de lassacskán bezárul ez a topic. De semmi pánik, már megvettem a k750 et. Az lesz a következő. Indul nemsokara egy uj topic, Dnepr k750. ...csináld magad de hogy? Az picit más motor lesz, gazdagon krómozva, szépen kidolgozva mindene, nem mint most, minden mattra festve.

Ezen hozzászolásommal zarom az idei évet, de már mennem kell, az Asszony abajgat....

Boldog uj evet kivanok minden kedves forumozonak, forum olvasonak, dnepr rajongonak.

Az idei évet Sas Józsi kabaréjával fogom zárni, meg fiatalságom emlékére haverom hozott arany ászokat.

Sok sikert az ujevhez!

Komment

utkozben mindig jon meglepetes!
                                Angolul tudóknak, egy kis magyarázat:
                                Why you should NOT buy a Ural motorcycle | Adventure Rider
                                Tehát nemcsak mi vagyunk megáldva egy rosszkor-rosszul készült darabbal, ez az általános...
                                "Want to make a Russian laugh? Tell him Americans pay $12,000 (that's 400,000 rubles) for a Ural motorcycle! Want to hear some creative cursing? Ask a Russian what he thinks about the quality of Russian products!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X