Hagyjuk is ezeket a dolgokat, bár én az angol SVA-ra gondoltam, de lehet, hogy keverem az IVA-val. Pár éve mikor próbáltam aktívan tenni érte, hogy a magyar rendszer jobb legyen, az angolt vettük (volna) alapul, mert szimpatikus dolgok vannak benne, amik itthon is működtek volna. Szóval mielőtt teljesen szétrollkodnám itt a cafe racer-es topikot a VW viselt dolgaival, ami számunkra most tök érdektelen, vissza kanyarodok az eredeti témához.
Van otthon egy elfekvő M-62-esem. Azzal kapcsolatban gondolkoztam hasonlókon.
A baktelős vázba elvben bele lehet tenni a Dnepr rükverces váltót, amiből lehet 5 sebességeset csinálni. Ha kimegy az ember országútra, azért szerintem az nem lenne rossz egy 1,19-es áttétel az 1,3 helyett. Az új Uraloknál is 1,19 a negyedik, viszont ezért cserébe módosították a 2. és 3. fokozatot, hogy egyenletesen legyenek elosztva a sebességek.
- - - Updated - - -
Ezen az oldalon van egy két dolog SV motorral kapcsolatban.
Van otthon egy elfekvő M-62-esem. Azzal kapcsolatban gondolkoztam hasonlókon.
A baktelős vázba elvben bele lehet tenni a Dnepr rükverces váltót, amiből lehet 5 sebességeset csinálni. Ha kimegy az ember országútra, azért szerintem az nem lenne rossz egy 1,19-es áttétel az 1,3 helyett. Az új Uraloknál is 1,19 a negyedik, viszont ezért cserébe módosították a 2. és 3. fokozatot, hogy egyenletesen legyenek elosztva a sebességek.
- - - Updated - - -
Ezen az oldalon van egy két dolog SV motorral kapcsolatban.

De tényleg, én örülnék egy kultúrált járású, megbízható, tartós Uralnak, de szerintem ehhez le kellene gyártani egyet jó anyagokból normális megmunkálással, itt-ott módosítva. Vagy nem?

Komment