Ne haragudjon meg senki, dés a dnepr elsö sárvͪdő ha szépen le lenne engedve a dnepr szebb lenne mint a BMW! Szép motor a dnepr, csakhát vannak aprócska betegségei.
Dugattyú fenék hütése. A német fórumon találtam
![Click image for larger version
Name: 25.jpg
Views: 1
Size: 28.6 KB
ID: 150018](filedata/fetch?id=150018&d=1476725423)
Name: 32.jpg
Size: 31.7 KB
ID: 150019](filedata/fetch?id=150019&d=1476725445)
Name: 33.jpg
Size: 31.7 KB
ID: 150020](filedata/fetch?id=150020&d=1476725496)
Jó gondolat megfúrni a hajtókart? Azt nem értem hogy miért a hajtókarba tette a hornyot a hülye. Miért nem inkább a hajtókar csapba szúrt középre egyet? Úgy állandó lenne a hajtókarba fúrt kis furaton keresztül az olajnyomás. Mondjuk ezzel az olajszivattyuval elspriccelne egyáltalán a dugattyú fenékig?
- - - Updated - - -
Most látom csak hogy a sikló csapágyba tette bele a hornyot. Azt sem tartom a legjobb gondolatnak....
- - - Updated - - -
Bár most gondolkoztam hogy anno amikor még aktív autószerelö voltam sok autóban volt a csapágycsészékben középen horony......
Dugattyú fenék hütése. A német fórumon találtam
Jó gondolat megfúrni a hajtókart? Azt nem értem hogy miért a hajtókarba tette a hornyot a hülye. Miért nem inkább a hajtókar csapba szúrt középre egyet? Úgy állandó lenne a hajtókarba fúrt kis furaton keresztül az olajnyomás. Mondjuk ezzel az olajszivattyuval elspriccelne egyáltalán a dugattyú fenékig?
- - - Updated - - -
Most látom csak hogy a sikló csapágyba tette bele a hornyot. Azt sem tartom a legjobb gondolatnak....
- - - Updated - - -
Bár most gondolkoztam hogy anno amikor még aktív autószerelö voltam sok autóban volt a csapágycsészékben középen horony......
Komment