Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Horex motorkerékpár szerelése, teleszkóp, küllőzés, stb.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

szelkakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    és nem is árulnak ide való csapágyat
    Ha jól nézem, RNA4905 tűgörgős kell oda
    https://www.bearingrevolution.co.uk/...ium-range-4195

Click image for larger version  Name:	fotengely_meret.jpg Views:	0 Size:	86.9 KB ID:	221131
    tényleg van ott valami axiál görgős távtartó/hézagoló vagymi
    Click image for larger version  Name:	fot.jpg Views:	0 Size:	50.0 KB ID:	221132
    És mivel szeded le a vezérmű kisfogas vagy lánckerekét a kúprol?
    Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2020 jan. 10, 21:29.

Komment

Bronz lesz ott, keddre kész lesz. ahogy néztem, újabb horexeken tényleg szabvány csapágy megy oda, de ezen még 22-42-14-es van, ami csak ilyen régimódi megoldásban van. Lehúzóval és kézisárkánnyal leugrott egyből a kislánckerék.

Komment

22-42-14
        Bizonyára, te látod mi van a motordban. Elég sokféle variációban készültek a Columbus és Horex blokkok
        Ahogy olvasgatom mások is felpréselnek a féltengelyre "csövet", aztán ahhoz passzitják a ház méretét. Valahol hentereg nekem még két odavaló tűgörgős külsőrész. Meg akartam mérni most, persze nem találom
        De itt a foto ami bizonyiték hogy volt
        Click image for larger version

Name:	ROLL2.JPG
Views:	339
Size:	29.5 KB
ID:	221142
        kézisárkánnyal leugrott
        Mi az a kézisárkány?
        mátéapu és pasetta kedvelte ezt.

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mi az a kézisárkány?
          Pici lángszóró.. a főzőcskézős műsorokból ismerem.
          mátéapu és pasetta kedvelte ezt.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            főzőcskézős műsorokból ismerem.
            Megvan!!!!!! Jobb mint a házisárkány , de minek az oda ha lehúzó van?

Name:	TOOL1.JPG
Views:	343
Size:	72.3 KB
ID:	221150

Name:	TOOL1_2.JPG
Views:	283
Size:	55.0 KB
ID:	221151
            8 modulmenet 1"-ban és nem pattan le a csigamenet
            Atti69 kedvelte ezt.

Komment

És hamár lehúzó, offoljak is kicsit
              Csíkozás india módra
              https://www.youtube.com/watch?v=UsTIMxeO_ng
              szelkakas kedvelte ezt.

Komment

Na! Ilyen van az enyémben, mint a képen.
                A kézisárkány és a fagyasztóspré a veterános legjobb barátai Egy ilyen lehúzó nem lenne rossz, én csapágylehúzóval csináltam.
                Atti69 kedvelte ezt.

Komment

kézisárkány és a fagyasztóspré a veterános legjobb barátai
                  Hááát...
                  Asszem itt olvastam valahol
                  Ha valami laza akkor szig.szalag, ha szoros akkor WD40

ilyen lehúzó nem lenne rossz
                  Mintha valahol kellene lenni egy ilyennek a lomok között, de nincs lefestve és nincs ráhegesztve az anya.
                  Ezt kb. 15 éve készitettem és közben költöztem egyet, szoval kis remény van csak
                  De keresgélni fogom ha eszembe jut, oszt ha nem akkor nem
                  zahi kedvelte ezt.

Komment

Ilyen van az enyémben, mint a képen.
                    Apropo, nem láncos vezérlést emlitettél korábban?

Komment

A csapágyra gondoltam. Láncos vezérlésem is van meg fogas is, de sztem a láncost fogom rátenni, mert abból van egy zsírúj szettem és annak a kúpja áll meg a legjobban a főtengőn.
                      Ha meglenne az a félkész lehúzód és esetleg némi ellentételezésért cserébe megválnál tőle, én örömmel befejezném!

Komment

Engem még az ág is húz
                        Rendeltem fiber tömitést Pannonia karburátorhoz. Így mulat egy magyar úr. Fizetés átvételkor. OK ha nincs más igy is jó
                        Ma kapom az emilt hogy elfogyott, majd februárban lesz
                        Vazze miért nem lehet levenni a weblaprol ha elfogyott. És mi az hogy február, tán sztrájkol a fiber alátét készitő?

Rendeltem volna megszakitót Németböl. Ócsó 10Euro, a szállitás meg majnem 20 Kenje a hajára
                        Érdeklődtem Ammonnál a száll.díjrol, merthogy neki is van, igaz drágább
                        Nincs megszakitója már
                        Miért nem veszi le ő is? Igaz ajánlott PowerDynamót 280-ért
                        Hogy valami öröm is legyen, találtam egy tömitéskészitőt és van olyan fiber tömités ami jó a Pannoniához, bagóért
                        https://langexkft.eu/index.php/hu/we...%C5%B1r%C5%B1k
                        Odáig eljutottam hogy "kosár" de onnan nincs tovább. Lehet talán regisztrálni kellene
                        Majd hétfőn rákérdezek

Komment

Ha meglenne az a félkész lehúzód
                          Megvan, mert kutattam. Cégünk ajándéka!

A vicc, hogy az enyém nincs meg, mármint ami kész és festve is van
                          Szerintem megvolt, amikor tavaly összeraktam a vezérmű részt
                          Namindegy, legfeljebb kölcsönadod ha nekem kellene
                          Nem oktatni akarlak, csak tanács
                          Rá kellene tenni a helyére a kisfogas vezérkereket, rátekerni a lehuzót, odailleszteni az M12 anyát és bele a kúpos imbuszcsavart
                          Merthogy akkor biztos középre kerül a csavar és nem nyomja szét a féltengely menetét

Name:	lehuzo.jpg
Views:	311
Size:	87.8 KB
ID:	221182
                          Így is ajánlatos lenne egy védőkupakot esztergályozni a főtengely menetre
                          Ide nekem privátba egy nevet és címet
                          pasetta, movisz és Atti69 kedvelte ezt.

Komment

Tényleg elsirom magam
                            Macerálom a motort mert nem hagy nyugodni miért nem indul mindig, illetve nem tudom mihez kötni az indulást
                            Aztán hallom ahogy rugom, sipol a motor
                            Miafranc???
                            Nem tudom miért, lebontottam mindkát kipufogót. Sipolás maradt
                            Kompresszió nem változott és nem is a süritésnél lép fel a sipolás
                            Inkább k a kipufogásnál, de egyedül nem tudom eldönteni
                            Ami még feltünt, hogy nem száraz a hengerfejtömitésnék a henger borda. Már korábban is láttam, kitöröltem és próbáltam meghúzni a csavarokat, de koppra van húzva
                            Ez nem is érdekel most, hanem a kibaltázott sipolás mi lehet?
                            És ettöl még indul is időnként a motor
                            Tudom hogy távgyógyitás nincs, csak leirtam, kiírtam magambol
                            Hogy rohadjon meg, egy motor amit úgy ismerek mint a tenyeremet és mégse tudom befejezni végleg

Komment

nem száraz a hengerfejtömitésnék a henger borda.
                              Ne légy rest:fiatalon fogadom egy ilyen művelet pikk pakk megvolt,ha gyanúsnak érezted is,most meg halogatod????
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

sipol a motor
                                Basszus! Este háromnegyed11, lebontottam a szelepdekli ablakát ahol állitani lehet a hézagot/a tank alatt/

Rugom a motorot, semmi sipolás, visszanyomom a deklit sipol
                                A nagy szelepdekliben van egy membránszelep ami a karternyomást ereszti vissza az olajtarályba egy csövön amikor lefelé megy a dugó. Ez a szelep sipolt
                                Ez úgy marad már! De hogy mifrancért kezdte a sippogást, nem tudom
                                Öszintén, van még egy ilyen balfácán mint én, hogy semmi nem stimmel és még új tünetek is jönnek?
                                A lényeg hogy megvan a gond ami elkezdett rágni

A hengerfejtömités igy marad. Azt én nem viszem sikoltatni a hengerrel együtt, merthogy a tömités vadonat új grafitos drótazbeszt. Az öntötvas meg nem deformálódott el, tuti vagyok benne

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X