Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Horex motorkerékpár szerelése, teleszkóp, küllőzés, stb.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Nem szarakodok vele(csak a takarítással)matt fekete spray ennyi nem szép ,de egyszínű..Az enyém nem veterán,egy kedvemre alakított motor,ami mindig változik a hangulatommal.
    Akkor én se szarakodok vele, úgyhogy egyelőre sprayt sem kap! A hangulatomhoz viszont nem alakíthatom, azt nem bírná ki a gép

mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      azt nem bírná ki a gép
      Ősszel térdvédő és plexi volt rajta ,cezet üléssel,előrefordított kormánytartóval.Múlt héten mosás,üléscsere,rövid egyedi kormánybilincs,akku be,és oldaltáskák le.Most így száguldozom vele....
      sepy kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Most így száguldozom vele....
        ...és legyen ez így, még nagyon sokáig!

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          ..és legyen ez így, még nagyon sokáig!
          Ma volt műszakin,láttam az ajtórésen,hogy tisztelettel bántak a gépemmel ,lelassult mozdulatokkal tolták,állították,fékezték,a zászlót leszerelték és a csomagtartóra gumizták.végzéskor elnézést kért a biztos,hogy leszerelte.......jól esett.

Hazafelé vígan odavertem neki:szerintem itt ott még túlment a 70-en is a mutató!
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hazafelé vígan odavertem neki:szerintem itt ott még túlment a 70-en is a mutató!
            Nincs is annál jobb érzés, mint friss műszakival hazafelé robogni!
            mátéapu kedvelte ezt.

Komment

a zászlót leszerelték és a csomagtartóra gumizták.végzéskor elnézést kért a biztos,hogy leszerelte.......jól esett.
              Mert mi volt, felétek még csak most volt március 15???

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Mert mi volt, felétek még csak most volt március 15???
                Nem: a pancsin minden nap lobog a nemzeti zászló,ami közel velem egyidős,a kaván azért nincs,mert a menetszél letépte és nincs több!
                sepy, Titus és zahi kedvelte ezt.

Komment

Hajókon és kishajókon kötelezően ki kell tenni a felségzászlót de:
                  büntetést vo n maga után ha ki van fakulva illetve rojtosodva.
                  sepy, pasetta és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

" Tedd ki rózsám már a zászlót , meghívtuk a Szabó Lászlót "

Komment

Regina 0-n hogy nézett ki gyárilag a biluxkapcsoló és az előgyuszi állító kar? Nem találok képet.

Komment

Urak
                        Kinek lenne egy kölcsön porlasztója? Pannónia nem jó, kettő is van belőle
                        Ha flasnis akkor a flasni csavartáv mérete
                        Click image for larger version

Name:	flansni.jpg
Views:	261
Size:	53.9 KB
ID:	222436
                        Ha átolós akkor akár 32mm vagy 30,4mm
                        Ne kérdezzétek miért. Postát állom oda vissza
                        Horexet cserélek Babettára/Komárra ráfizetéssel

Komment

szelkakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          hogy nézett ki
                          Ez a legnagyobb gondod?
                          Az előgyuszi kar olyan mint a dekompresszor kar. A bilux kapcsolót nem tudom. Nekem olyan van amin városi nincs, tehát csak kétállású

Komment

Most nem vagyok ott hogy lemérjem, de egyszer használtam izs k36 karbit pancsin, tehát az valszeg felmegy, azt el tudom küldeni. 28-as torka van. De lemérem majd ha eljutok anyámékhoz.

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Ez a legnagyobb gondod?
                              Igen, mert még nem próbáltam meg beindítani, a csinosítgatás fázisában járok Egy balos szivatókar lesz meg pancsa bilux, majd ha bárki kérdi: gyári!

Komment

szelkakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                vagyok ott hogy lemérjem
                                Köszi, de nem hajt a tatár vele

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X