Vettem 1m 3mm-es gumilemezt, merthogy csak igy darabolták

Aztán levágtam megfelelő hosszt és rátekertem a telo csőre és sablon csővel összeszoritottam. Elötte persze élben leköszörültem, megkentem gumis Loctitetal

Ez lett belőle

Örültem és majdnem összeraktam az első telot, de mértem még egy utolsót
Nem lett jó! A bronzpersely hosszabb 1.5-2mm-rel
Afrancba!
Kénytelen voltam átmotorozni a szomszéd községbe hogy ugyanmár szedjenek le a hosszábol. A héten meglesz.
Nem szeretem én már a motort, de olyan autógyilkos út vezet oda, hogy gondoltam motorral könnyebb lesz
Hát nem
Sóder, salak, kis és nagy kavicsok, majdnem eldobtam a motort
Öreg róka maradjon az autónál már
Aztán levágtam megfelelő hosszt és rátekertem a telo csőre és sablon csővel összeszoritottam. Elötte persze élben leköszörültem, megkentem gumis Loctitetal
Ez lett belőle
Örültem és majdnem összeraktam az első telot, de mértem még egy utolsót
Nem lett jó! A bronzpersely hosszabb 1.5-2mm-rel
Afrancba!
Kénytelen voltam átmotorozni a szomszéd községbe hogy ugyanmár szedjenek le a hosszábol. A héten meglesz.
Nem szeretem én már a motort, de olyan autógyilkos út vezet oda, hogy gondoltam motorral könnyebb lesz
Hát nem

Sóder, salak, kis és nagy kavicsok, majdnem eldobtam a motort
Öreg róka maradjon az autónál már
Meg lassan majd nekifogok, csak most a pannonia is szervízelésre szorul, azt rendbe akarom rakni előbb, hogy valamivel menni is lehessen...
Viszont az jó, hogy itt a fórumon gyűjtögeted a dolgokat! Lehet kéne ebből csinálni egy felújítási naplót, és ott követni az eseményeket.
érdemes beszerezni a metszőt és a menetfúrót .
Mindenesetre majdnem kész. Aztán meglássuk hogy szuperál.
Komment