Naszoval, hengerfej
Hívott a mester , nem tudja megcsinálni az új szelepet, menjek a cuccért. Csodálkoztam nagyon
Elugrottam, megbeszéltük. A szelepszár 9.3 és nem egyezik egyik kapható szeleppel sem, ő meg nem farigcsál és a szelepvezetőhöz sincs vezetőszára
Akkormost tegyek vastagabb alsó tányért a rugó alá, kérdeztem magamban. Működne a szerkezet de snassz megoldás
Tudja mit, cseréljen szelepvezetőt, fészket és ugy csináljon új szelepet
Ebben maradtunk, 12ezer körül lesz
Aztán, lehet hogy magamra boritottam a bilit.
Mindig megnézem mi mennyi és persze az olcsóbb dolgot választom
Elugrottam a hidraulika szervizbe is, vittem az olajcsöveket magammal
10mm-es belsejű cső jó a csöcsre. OK. majd rendelek a netröl csövet és valami biliccsel megszoritom, gondoltam magamban
Aztán ismerve magam és mennyi saját munka van még, megrendeltem a két cső elkészitését
10ezer.
Afrancba! Észrevétlenűl megy a végöszeg felfelé és még hol vagyok a végétöl...
Hívott a mester , nem tudja megcsinálni az új szelepet, menjek a cuccért. Csodálkoztam nagyon
Elugrottam, megbeszéltük. A szelepszár 9.3 és nem egyezik egyik kapható szeleppel sem, ő meg nem farigcsál és a szelepvezetőhöz sincs vezetőszára
Akkormost tegyek vastagabb alsó tányért a rugó alá, kérdeztem magamban. Működne a szerkezet de snassz megoldás
Tudja mit, cseréljen szelepvezetőt, fészket és ugy csináljon új szelepet
Ebben maradtunk, 12ezer körül lesz
Aztán, lehet hogy magamra boritottam a bilit.
Mindig megnézem mi mennyi és persze az olcsóbb dolgot választom
Elugrottam a hidraulika szervizbe is, vittem az olajcsöveket magammal
10mm-es belsejű cső jó a csöcsre. OK. majd rendelek a netröl csövet és valami biliccsel megszoritom, gondoltam magamban
Aztán ismerve magam és mennyi saját munka van még, megrendeltem a két cső elkészitését
10ezer.
Afrancba! Észrevétlenűl megy a végöszeg felfelé és még hol vagyok a végétöl...
Komment